ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Берое, три тежки контузии белязаха мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 24.01.2018Коментари (1)5796
© ПФК Ботев Пд
Ботев се наложи с 3:1 над Берое в контролна среща при юношите до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на "канарчетата" в "Коматево".

"Жълто-черните" не можеха да разчитат на някои от основните си футболисти. Станислав Шопов, Кристиан Добрев и Иван Василев са на подготовка с представителния тим, а вратарят Марио Усков е контузен.

Резултатът бе открит в 8-ата минута, когато пловдивчани направиха красива атака. Емил Колев изведе отлично Атанас Янков по десния фланг, а защитникът центрира към Димитър Тонев, който с глава от точката на дузпата прати неспасяемо топката във вратата - 1:0.

Само три минути по-късно момчетата на Стефан Стоянов допуснаха груба грешка в защита и нападател на "зелените" получи топката от защитник на Ботев, след което останал сам срещу Милко Баданов изравни - 1:1. След две минути игра играч на Берое получи тежка контузия след сблъсък с Тодор Петков и бе заменен принудително.

В 20-ата минута удар на Иво Казаков мина на сантиметри от гредата. В 24-ата минута Даниел Иванов посегна опасно за топка във въздуха и с бутоните удари Георги Маджаров от състава на Берое, а халфът с кръв по главата също напусна терена.

В 33-ата минута серията от тежки сблъсъци продължи. Иво Казаков се сблъска със Стоян Вергиев, като защитникът на гостите получи сериозна травма под окото и също се наложи да бъде заменен.

Второто полувреме стартира с ранен гол на Ботев. Благовест Данчев получи кълбото пред наказателното поле и с техничен удар в далечния ъгъл отново изведе пловдивчани напред - 2:1.

В 54-ата минута "жълто-черните" стигнаха и до трети гол, който дойде след отлично взаимодействие между Емил Колев и Иво Казаков. Колев напредна в половината на гостите и пусна към Казаков, който залъга защитник и с плътен удар от 20 метра матира вратаря за 3:1.

До края на срещата и двамата наставници дадоха шанс на всички налични футболисти и направиха редица промени. Малко преди края Емил Колев остана сам срещу вратаря на Берое и го прехвърли технично, но кълбото се спря в страничната греда.

Още по темата: общо новини по темата: 313
10.06.2019
10.06.2019
07.06.2019
29.05.2019
28.05.2019
11.05.2019
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: