ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (28)
Камбуров: Освирквали са ме 20 000 фенове на Ботев, така че не се плаша от тези неща
Автор: Стойчо Генов 14:11 / 06.08.2020Коментари (16)9544
©
Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров говори днес на пресконференция преди официалния дебют за новия си тим. Голмайсторът ще поведе своите в "армейското" дерби срещу ЦСКА-София, което е утре от 20,00 часа на националния стадион "Васил Левски".

"Моите очаквания са да победим. Дали аз ще играя, това ще го реши треньорът. За мен това е един нормален мач. Трябва да покажем европейско поведение. Според мен не трябва да се стига до това след двубоя да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена", заяви Императора.

"Колкото до голмайсторския рекорд - ако е казал Господ, ще се случи. Но трябва първо да съм здрав. Освен това е ясно, че аз не мога сам да го поставя този рекорд. Не мога да глътна топката на центъра и да я изплюя във вратата. Трябва да имаме добър отбор, да побеждаваме, след това ще мисля за рекорда", добави нападателят.

След това той бе попитан дали не се притеснява от негативната реакция на феновете на ЦСКА-София.

"Аз съм опитен футболист. С Локо (Пд) съм играл дерби срещу Ботев пред 20 000 на стадион "Христо Ботев". Повярвайте ми, не са ме посрещали много радушно. Така че не се притеснявам от тези неща. Ясно е, че ще бъда човекът под прицел. Но за това съм Мартин Камбуров, за да си нося и последствията", отговори голмайстор №2 във вечната история на родния футболен елит.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
До всичкия комплексиран черно-бял добитък. Запомнете:"Ботев го е имало 33 години преди комунистите да окупират България. Къв цял живот подпирани, като имаме 1 титла за 45 години ве, мърсоли? И то абсолютно честно спечелена от един от най-силните български тимове, играли някога футбол? Та нас ни изхвърлят комунягите от А група за да си вкарат гнусното отроче ЦДНА на наше място, щото не успяват да се класират сами ве, бауши. Как и кога Ботев е бил подпиран от „всяка власт“, като сме първенци в загубени финали и сребърни/бронзови медали??? С кое са ми подпирали комунягите ве мастии цигански? Що не кажете Жоро Илиев как ви закри отбора и ви докара Велбъжд тука, после ви ЗАКУПИ титла с най-голямото съдийско подпиране и яко зобене с допинг в историята на българския футбол??? В „шампионския“ ви отбор имаше буквално 1 (ЕДИН!) футболист на ЗАКРИТИЯ през 2001 г. футболен клуб „Локомотив Пловдив“, тва знаете ли го? Вие, джуджета, сте буквално последните, които имате право да коментирате собствениците на Ботев през годините, щото държите рекорда за най-много УБИТИ такива, имахте турци президенти, тото-чалгари, аптекари и в момента ракетчик. Жалки комплексарчета, цял живот в сянката на ОТБОРА НА Пловдив! ЦЯЛ ЖИВОТ ЗЛОБА, ПЛЮНКИ, КОМПЛЕКСИ, СТРАХ И ОМРАЗА КЪМ ГРАНДА!
+2
 
 
Теб вече и феновете на Локо ще те освиркват рџ?Џ
-2
 
 
хаде сади Ботиф - 20 000 не ами 200 000 баце мамата си джаса ... пий си хапчетата пенсио, толкоз хляб изяде на лаута а стана е бати лекето, с рекордите ще си заминеш, да супер футболист си, но не забравяй от къде си тръгнал, с пари не се живее! С хора се живее - ей на жив пример жалтите имат пара ама ко ? ни стадион ни мадион ни 20 000 фенове ( повече сте от нас ама не се филмирайте много) а относно цска 1 цска 2 цска 3 и литекс 4 купата я няма ;)
-1
 
 
Локомотив с почетния знак на Пловдив. Това е достатъчно
0
 
 
Камбурий пак го нахлузи отзад на БДЖ-селяните :)
+1
 
 
Хахахахахахааааа, добре казано. 20 000 на ст. Христо Ботев. А на Лайнута 2 000 макс. И там си освиркван, иначе беше "лигендъ". Да те *ба в кривата глава.
-2
 
 
Хе, хе Камбур, ти къде видя 20000 фена на Ботев събрани на едно място. С този рекорд, тотално изпуши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кирил Десподов отново е №1, ето всички призьори от церемонията "Футболист на годината"
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: