ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Докато Крушарски е в Локо, няма как да се върна
Автор: Стойчо Генов 11:31 / 04.08.2020Коментари (25)10626
© Plovdiv24.bg
Голмайстор №2 във вечната история на българския елит Мартин Камбуров направи интересно изказване относно вероятността един ден отново да заиграе в Локомотив Пловдив.

"Преди да подпиша с ЦСКА 1948 не съм имал оферта от Локомотив Пловдив. Докато Христо Крушарски е в клуба, няма как да играя там. Пожелавам си 16 гола през новия сезон, като част от тях да бъдат срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец. Също така се надявам да играем и финал за Купата", каза Императора пред Канал 3.

"Договорът ми с ЦСКА 1948 е за две години и ако съм здрав, се надявам да подобря рекорда на Петър Жеков. Относително е как ще започна новия сезон и от това зависи може би дали ще подобря рекорда. За толкова мачове, които съм изиграл, нямам сантименти за мача от първия кръг. По-интересен ще бъде двубоят срещу Левски. Много хора очакват сега да ми бъде по-лесно да вкарам на "сините", защото ще бъдат отслабени, но сега ще има повече българи, които знаят какво значи Левски и дават сърце и душа за клуба", каза още Мартин Камбуров.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мартине,моите уважение към теб като футболист!Но явно,че някои неща те заслипяват и не можеш да мислиш реално.Видя се,че и без петел се съмва.Това,което направиха Крушарски и Акрапович заслужава само адмирации.Така,че.....Да си жив и здрав!
на 04.08.2020 г.
+2
 
 
Марто,завинаги черно-бял!Истинските Локомотивци помним и сме благодарни за това че ни беше лидер дълги години!За головете ти да не говорим,истински таран,дано скоро намерим достоен твой заместник!Респект МК 11,машингън и Мето Стойнев-Ел Матадор,незабравимо,безценно!Мартиин Камбуров как викахме,как се радвахме!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+1
 
 
Никой не те иска не си ни нужен Локомотив те изгради като футболист а ти си #НЕБЛАГОДАРНИК ти не си #ЛОЯЛЕН към Локомотив ти си пълен боклук #ПСУВАШ хората които те уважаваха , които ти скандираха името но ти #НИКОГА #НЯМА #ДА #СИ #ЛЕГЕНДА #НА #ЛОКОМОТИВ ти си един играч който си играл за нас станал си шампион и толкова . #ЛОКОМОТИВ ИМА ЛЕГЕНДИ #НО ТИ НЕ СИ ..... СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ РАЗКАЗВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ И НА ВНУЦИТЕ ЗА #ДИМИТЪР #ИЛИЕВ #КАРАГАРЕН и другите момчета но не и за #Камбуров
+1
 
 
Най-големият футболист на Локомотив Пловдив за 21 век е Димитър Илиев , камбуров може само да му изчетка калеврите...Ако се направи класация камбуров гаранция няма да е топ три. Може и извън десятката да е...
+2
 
 
И след Крушарски няма да се върнеш, дори и да искаш..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: