ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов аут от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 07.06.2012Коментари (113)18879
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg научи, че след обявените организационни промени в Ботев Пловдив от собственика Цветан Василев, Марин Бакалов вече не е част от "жълто-черния" клуб.

Както вече стана ясно поста спортен-директор, на който доскоро се подвизаваше Бакалов е поверен на Александър Александров-Кривия.

Потърсихме за коментар Марин Бакалов, защо се стигна до отстраняването му от клуба, а той ни отговори: "В момента съм в отпуск и не мога да отговоря на този въпрос. След отпуската тогава може да дам повече яснота". 



Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kanarito
премахни филтъра

0
 
 
Силно съм възмутен от освобождаването на Бакалов от поста Технически директор , така Както сигурно и в Камбоджа червените кхмери не постъпват.Прилича ми повечко на стила на чичко Сталин - Коба.Лилипутите се отърваха от "Голиат" и имам няколко въпроса към тях : 1. Коя цел не беше изпълнена и защо само Бакалов да е изкупителната жертва . 2. Какви бяха целите в началото на изтеклото първенство . 3. Как така става , че новият старши треньор / моите уважения към него / ,който не знае още къде се тоалетните на "Колежа " ще назначава новият спортно-технически директор . 4. Кой назначи "големият" треньор - "Българския Моуриньо" за треньор през втората третина на първенството и защо никъде не се говори за неговата тотална некадърност и кухо самочувствие.Ако беше мъж щеше да поеме някаква отгорност. 5. След като г-н Цветан Василев каза , че никъде не е поставяна за цел непременно влизане в елита през този сезон , защо се говори за някаква селекция . 6. Нека някой отговорен Фактор да излезе и каже колко струва влизането на Ботев в А група и съпоставимо ли е с това на Лудогорец например от миналата година . Намирисва ми на нещо много познато от брокерското време , големи думи , сензации , клакьори , лаици , съмнителни Ботевисти . Само не знам , кой е следващия който ще "обере пешкира" на непоставените цели , все още за идващото първенство в елита .
-2
 
 
Чета коментарите по долу и се убеждавам,че все още има хора,които си мислят,че с носталгия и стари спомени се става нов шампион!Да,ама не става,Бакалов всеки знае какъв футболист е бил навремето,поклон за това,което не значи,че е такъв по характер и като ръководител,легенда е да,ама и Добри Ненов е по-голяма легенда и той си каза категоричното мнение за него,така,че не"страдайте"много,а относно възраждането на клуба,за кой ли път повтарям,че Марин просто използва ситуацията и"яхна вълната на народното недоволство",както се казва,който и да беше го направил,щеше да успее!
+3
 
 
Към всички който защитават Бакалов.Преди време написах,че това което е дал като футболист няма нищо общо с това какви му са качествата като ръководител. За годините прекарани в Ботев като играч и треньор едно голямо благодаря и това ще се помни за винаги. Но уви не са такива нещата като Президент и после като Директор.Та ако вие бяхте на местото на Ц.Василев и дадете 3 мил. лева за селекция и атакуване на А група и във един момент видите,че парите ги няма селекция никаква със треньорите пълен провал и 8 кръга преди края отбора ти изостава със 4 точки от втория как ще се почуствате? аз лично бих се почуствал излъган и обиден.Така,че Бакалов заслужава едно голямо благодаря от всички фенове но сега трябват нови хора със други виждания и амбиций,и аз мисля ,че не само той трябва да бъде освободен има и други.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев ще се снимат с купата преди мача с Арда
Ясни са съперниците на Ботев за Лига Европа! Има преодолими отбори, "канарчетата" - непоставени
Граждански съвет с въпроси за стадион "Христо Ботев", обърна се към Костадин Димитров и Бойко Борисов
Керкез и Платек харесаха национал на ЦАР, Ботев почва преговори със Славия
Керкез: Никой не обича да губи! Искаме да играем важна роля в първенството следващата година
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: