ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Керкез: Никой не обича да губи! Искаме да играем важна роля в първенството следващата година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 24.05.2024Коментари (7)3349
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез сподели мнението си след загубата от ЦСКА 1948. Победата изкачи "червените" на седмата позиция, даваща право на бараж. 

"Мислим, че изиграхме добър мач. Имахме план в последните 3 мача някои играчи да починат и да играем с млади играчи. Никой не обича да губи. Разбира се да мислим и за нашата почивка, тъй като започваме рано подготовка. В крайна сметка загубихме и трябва да поздравим съперника“.

"Не е лесно за тези момчета, които не играят редовно. Това е моята идея – да им дам време и възможност, за да покажат най-доброто от себе си. Справиха се добре в голям период от мача. Допуснахме попадения след центрирания, но това е част от футбола. В това трябва да се подобрим“.

"Ние сме отбор, който иска да постигна резултати. Когато имаме възможност даваме възможност на млади момчета, ще го правим независимо от националността. Не защото са млади, а защото го заслужават. Голяма част от тези играчи играят редовно във втория отбор и получават време при мъжете. Искаме да играем добре в Европа и да се представим добре и да играем важна роля в шампионата през следващата година и да се борим за европейските турнири“.

"Това ще бъде последен мач за мъжкия ни отбор за първия отбор. Лъчо Балтанов ще направи бенефис за първия отбор. Той е легенда на Ботев Пловдив и заслужава цялото уважение. От утре някои основни играчи ще започнат почивка и това е добра възможност за някои от младите играчи да усетят атмосферата на тези мачове“.
Още по темата: общо новини по темата: 1271
06.06.2024
05.06.2024
30.05.2024
29.05.2024
29.05.2024
29.05.2024
предишна страница [ 1/212 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
1912 руски подлоги могат да пишат за Путин и Венци Стефанов, докато се навеждат на Домуса, когато и да си ги поръча. Селските отрепки се радват да ги употребяват за руска пералня. 6:0тефистите са по-По-Най!
0
 
 
Тази година Пловдив няма да се излага пред европейските отбори гостуващи под тепетата, със стадион развалина и да се налага да си носят подвижна съблекалня и да се къпят след мача в хотела си.
-2
 
 
Добре че ви подариха купата. Затова футболът ни е на това дередже.
0
 
 
Трябваше да помогнем на Арда и Николай Киров в борбата им към Европа! Чака ни много “горещо” лято. Окомплектоване на боеспособен отбор, който да се представи добре в ЛЕ, окомплектоване на Дублиращия отбор, който да се представя добре във Втора лига. Отлична подготовка и след това Ботев Европейски с “рецитали” на Колежа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голямо признание за Ботев от властта в Пловдив за спечелената купа
Ново 20: Преговорите за Ханкич продължават, Ботев взима 100 000 евро
ПФК Ботев продължава да помпа свежа кръв от братските си отбори
В Русия: Трансферът на Ханкич пропадна в последния момент
Потвърдено! Ботев много близо до изходящ трансфер в отбор от Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: