ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо ще е голям фактор следващия сезон, всеки ще се съобразява с него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 16.03.2016Коментари (24)6369
© Plovdiv24.bg
Потомственият локомотивец и бивш старши треньор на черно-белите Стефан Генов - Чечо се изказа доста ласкаво за това, което се гради на Лаута в момента.

Ето какво обяви Чечо в обширен коментар пред "Меридиан мач":

Локомотив (Пд) е с друго лице от идването на Христо Крушарски. Досега съм имал един разговор с него и съм с отлични впечатления. По-важното е, че той не е от тези, които само говорят. Зад думите му стоят реални действия. Ха­ресва ми, че обърна внима­ние на школата и започна сериозни структурни промени там. Иска да разшири трениро­въчната база и ще го направи. Назначи Митко Джоров за дирек­тор и Карушев за скаут. Стартира ремонт на съблекалните на трибу­ните. Малко са ръководителите, които работят със замах, а той е един от тях.

Футболистите, които привлече в първия отбор, са опитни и класни - Емил Гъргоров, Иван Иванов, Мартин Кавдански. Не бих казал, че са стари. Аз твърдо подкрепям тезата, че във футбола няма стари и млади, а можещи и не можещи.

Георги Петков в Славия показва, че и на 40 години си го може. Са­мо от Иван Иванов зависи дали ще си върне формата. Работил съм с него в Локо (Пд) и знам, че той е много амбициозно момче, а сега е много необходим на отбо­ра. Останалите опитни играчи в тима постоянно доказват, че мо­гат да играят добре. Не мисля, че контузиите им се дължат на въз­растта.

В отбора има и млади играчи, които са отлична инвестиция за бъдещето - Крум Стоянов, Бирсент Карагарен, както и Димитър Велковски, когото познавам от Локомотив (Сф).Той също е добър футболист. Стефан Велев е в от­лична възраст, а Димо Бакалов е контузен и като се върне ще вдиг­не още нивото. Сега отборът не е обременен и моментът е идеален за налагане на млади футболисти. Не е казано, че трябва да са петима-шестима накуп. По един-двама нови на сезон да влизат ще е добре.

Но и сега има достатъчно. Илиан Илиев е добър треньор, а по-важното е, че Крушарски се вслушва в специалистите. Христо Бонев също постоянно е до него. Убеден съм, че след края на се зона, когато Илиан Илиев ще е опознал добре отбора, ще се нап­рави селекция и ще се вземе играчи, които той иска.

Абсолютно съм сигурен, че Локомотив (Пд) го чакат добри дни. Не знам дали ще стане шампион и кога, но със сигурност отборът ще бъде по-сериозен фактор в първенството, с който всички ще се съобразяват.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най - вече Барса, ПСЖ, и Байерн Мюнхен ще се съобразяват с Локо!!! Още не завършил настоящият сезон и започнаха с фантазиите за новия. Ако има български еквивалент на фанатизиран талибан, това определено ще е - буфер.
на 16.03.2016 г.
+1
 
 
Ейййй само жълти в темата на Локо бе?Много се интересувате от нас,аз теми за вашия отбор чета само на заглавна страница.Поздравления за г-н Крушарски и това което прави за нас,Стефан Генов е прекрасен човек и много добър треньор идеален за ДЮШ,за главен селекционер единствено не става,защото е прекалено добър по душа.Наздраве на всички Локомотивци,Пловдивчани и Ботевисти(уважаващи градския съперник)!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 16.03.2016 г.
-2
 
 
Този май днес не си взел хапчетата....
+5
 
 
Догодина сме сигурни шампиони.Най-много Лудогорец да ни вземе някоя точка. А със супер селекцията,която ни очаква, мисля че можем и да излезем от групите на ШЛ.
+1
 
 
При ядрен взрив освен хлебарките няма да изчезне и циганската наглост! Още тоя сезон не е свършил-но се почнаха вече зулуми в стил"зума". Ядрени нападения ли не бяха, араби за пастаджията ли не идваха, купи и медали ли не виждаха тая и миналата година...Сега намериха един баламурник за президент и го лъжат ли лъжа,че тая година не стана, ама догодина вече, само догодина да дойде и ще гледате какво ще става. Тоест-дано да прилъжем Крушарски до догодина да дава парици , та да живуркат там някои търтеи, дето ги знаем всички.
-1
 
 
Тия клоуни нямат срам!Мосю Крюшо и силните на деня!Хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: