ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски инспектира Локо в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 26.01.2016Коментари (2)3538
© Plovdiv24.bg
Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски ще посети лагера на отбора си в Турция и ще се запознае от първо лице с подготовката на тима. 

Бизнесменът, който пое изцяло издръжката на "черно-белите" през есента, а преди това беше само спонсор, не спира да се интересува какво става с отбора.

Вчера той се отправи към Аржентина, където от години върти сериозен бизнес. Една от фирмите на Крушарски - "Стройпроект", която се занимава с производство на противоградни ракети, изнася предимно за пазара в Южна Америка, затова е и визитата му там.

 Собственикът на "Локомотив" ще прекара няколко дни в Аржентина, а след това ще лети директно за Турция, за да изгледа някоя от контролите на "Локомотив". 

Крушарски иска да разговаря с треньора Христо Колев и част от основните футболисти на тима си. Иначе бизнесменът прати свои хора да гледат как се готви отборът. 

В Турция вече акостираха председателят на съвета на директорите на "Локомотив" (Пд) Румен Руйчев и изпълнителният директор Венко Рахталиев. Двамата бяха командировани при тима от собственика, за да има той информация ежедневно.

Крушарски не пести никакви средства и първата работа, която захвана, беше изчистване на голяма част от дълговете. Бизнесменът си постави амбициозната цел до няколко години "черно-белите" да бъдат клуб, който да няма дългове и успява да печели от футбол и трансфери.



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Странно подреден състав, хаотични и некоординирани действия на футболистите, необясними треньорски решения - така изглежда отборът на Локомотив Пловдив! Г-н Крушарски, поканете и назначете квалифициран и доказан треньор с неговия екип още в началната фаза на подготовката, докато не е късно!
0
 
 
Сменяй треньорите до като е време иначе пак мъки както до сега .Никакви идеи нищо ново в играта и подготовкота , а и започнаха и контузиите!Няма живец в играта ,старите си знаят ,че са титуляри и не се напрягат , а младите си знаят ,че са резерви и те не се напрягат.Ако така се прави подготовка ,здраве му кажи .И като добавим никаква идея и тактика -ужас ,пак ще берем ядове и ще си хабим нервите.А уж футболисти вече имаме ,нали пак тези "специалисти "направиха селекцията ...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: