ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Гъргоров: Старите футболисти се представят по-добре от младите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 04.02.2016Коментари (3)3885
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Локомотив Пловдив Емил Гъргоров се съгласи да даде кратко интервю за в."7 дни спорт". В него той споделя, че хората в България от години са на мнението, че "старите кучета"се представят по-добре, и че на тях се обръща по-голямо внимание, в сравнение с младите футболисти. Той също така заяви, че не си е дал срокове докога ще играе футбол. Вижте какво заяви халфът на Локомотив Пловдив:

"Най-тъжното е, че от години хората споделят това мнение, а именно: старите футболисти в България се представят и по-добре в сравнение с младите. В последните години тенденцията е да не се обръща внимание толкова много на тези, които въртят по нашия път, а се набляга на изявите на "старите кучета". Затова винаги съм бил привърженик на сентенцията, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи.

С част от футболистите, които в момента са в различни отбори в "А" група съм играл заедно, познавам ги добре и мога да кажа, че са големи професионалнисти. Не съм си дал срокове докога ще играя футбол, но със сигурност ще бъде до момента, до който позволява организмът ми."

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боклук. Ти взимаш наъ-много пари в целиъат отбор а какво даваш за него? Колко гола си вкарал до сега? Колко голови паса си дал? Нали това ти е работата дйудйе скапано. Пари да искаш знаеш, но да се напанеш за отбора, не. Старите играели по-добре от младите. Пални глупости. Димо Бакалов и Стефан Велев са много по-добри от теб като играчи, но взимат едва половината на твоите пари. Махаъ се от Локомотив ако нъама да играеш както тръабва. И на трагване вземи и "императора" с теб за да си играете покер като в Анталя.
+2
 
 
Къде се представят по добре...в чалгаджийниците или с чалга ку**ите.Докато има сополанковци да ви вярват вместо да ви трошат главите че прибирате пари на готово без да сте ги заслужили.....вие ще карате лъсксви коли и ще ходите като лордове а кухите ви фейнчета ще ви следват като метреси и ще бършат сополи с празни джобове....Аа да...ще цъкат минуси на Чопъра че ги боли от истината която казва за всинца ви
с .. . с. с.с .с с. с.с
+4
 
 
Евала Бадем. Само Локо !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: