ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Гарантирам, че ще бъдем по-добри от миналата година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 31.01.2016Коментари (3)3599
© lokomotivpd.com
Капитанът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров вкара своя първи гол в зимната подготовка за победата с 2:0 над унгарския Бекешчаба Елоре в Белек. Голмайсторът е категоричен, че "смърфовете" ще бъдат по-добри през пролетта.

"За мен не са толкова важни резултатите в тези контроли, ами това как ще се подготви тима тактически и физически преди старта на първенството. Наистина е хубаво, когато побеждаваш, тъй като това дава самочувствие на отбора, а и по-младите ще придобият опит", сподели той пред Sportal.bg след проверката с последния в Унгария.

"Идването на господин Крушарски внесе спокойствие и една стабилност в клуба, спокойствие за треньорския щаб и за нас, футболистите. Оттук нататък по-младите трябва да растат покрай мен, Бадема, Котев и Тунчев и да взимат нашите места. Контролите са едно, официалните мачове са друго. Знаете какъв първи мач ни предстои с Ботев Пловдив на старта в първенството. Победата е хубава за самочувствие, но е най-важно треньорът да е доволен от изявите на футболистите.

Изоставаме с точките в първенството, като ще бъде трудно да наваксаме, но видяхте и есента отбори, като Лудогорец, в Пловдив най-вече, и други големи фаворити се опариха срещу нас и затова никой не трябва да ни подценява", предупреди Камбуров.

"Нямаме за цел да бъдем в тройката, но ще играем всеки мач за победа. Никой не ни е поставял цел да влизаме в евротурнирите. Със сигурност ще бъдем по-добри от миналата година, това мога да го гарантирам", категоричен е най-резултатния играч в родното първенство.

"За мен и мисля, че за футболните хора също, ще бъде жалко, че Литекс няма да е в "А" група. Това са качествени отбори - ЦСКА, Локомотив (София) и Литекс, колко години са били в "А" група. Разбира се, че ще липсват, това ощетява футбола, като цяло в България. Няма как да не се отрази на качеството, което ще спадне.

Ще е хубаво, ако стане това, което се говори за Висша лига или Суперлига, но не ми се вярва много за българските реалности. Ще бъде хубаво за българския футбол да има "А" група с 14 или 16 отбора, както е било винаги. Какви големи центрове се закриват и няма футбол. За мен ще е по-хубаво, както и за феновете в цяла България, да има повече отбори в "А" група", коментира голаджията от "Лаута", който при отбелязване на повече от досегашните си седем попадения през сезона ще трябва да плаща на кондиционния треньор Михайло Шекеровски.

"Хванал съм бас с кондиционния треньор, че ако вкарам с един гол повече от седемте през есента ще му дам 100 евро, ако ли не, той на мен", завърши с усмивка Камбуров, който с най-голямо желание би загубил този бас.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Марто дай боже и от твоите уста в божиите уши.Тази година се иска от вас само игра и нищо повече.За уефа ЛЕ има време.Само Локо пд
0
 
 
100 евро за пари ли ги имаш бе ,поне за пасти да се беше хванал ,на кяр ще си .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: