ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив стартира 2016 година със загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 22.01.2016Коментари (26)8002
© lokomotivpd.com
Отборът на Локомотив Пловдив стартира 2016 година със загуба! Възпитаниците на Христо Колев паднаха с 0:2 от Вакер Нордхаузен в контрола, играна в турския курорт Анталия.

Проверката трябваше да се играе вчера от 17:30 часа, но пороен дъжд промени плановете на организаторите и както само Plovdiv24.bg информира своите читатели тя се състоя днес от 11:00 часа.

Лидерът във временното класиране на германската Регионална лига - Югоизток поведе в резултата с гол на Корвин Бехранс още в 11-ата минута.

"Черно-белите" отговориха с удар на Емил Гъргоров от границата на наказателното поле, но той бе спасен с вещина от стража на немския тим.

В 30-ата минута Димо Бакалов напусна принудително терена след контузия, а на негово място се появи в игра Бирсент Карагарен.

Именно той изведе Гай Мансур сам срещу вратаря в 39-ата минута, но нападателят пропусна да се разпише. 

Малко по-късно това стори и Веселин Марчев останал очи в очи със стража на Вакер.

През втората част Локомотив заигра далеч по-добре и в началните минути беше близо до възстановяването на резултата, но Димитър Велковски стреля над вратата.

Зоран Балдовалиев също се отчете с пропуск за "черно-белите". Македонецът не успя да се разпише от пряк свободен удар от самата граница на наказателното поле.

В 80-ата минута Бирсент Карагарен пробва удар от дистанция, но мерникът му беше доста неточен и излезе в аут.

Четири минути преди края германците сложиха точка на спора с втори гол във вратата на пловдивчани. Точен зя тях беше Нюнхубер.

Следващата проверка на Локо в Анталия е на 24 януари (неделя) срещу румънския ЧСМС Яш.

Локомотив - Вакер Нордхаузен 0:2
0:1 Бехренс (11)
0:2 Нюнхубер (86)

Локомотив (І полувреме): Александър Витанов, Пламен Крумов, Александър Тунчев, Мартин Кавдански, Ясин Амрауи, Стефан Велев, Георги Вълчев, Димо Бакалов (33-Бирсент Карагарен), Веселин Марчев, Емил Гъргоров, Гай Мансур

Локомотив (ІІ полувреме): Кристиян Кацарев, Кирил Котев (71- Николай Димитров), Християн Попов, Мартин Райнов, Крум Стоянов, Айкут Янъков, Бирсент Карагарен, Дани Кики, Димитър Велковски, Зоран Балдовалиев, Мартин Камбуров

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Единият гол го вкарал барман,другият шлосер.....
+2
 
 
Гледах мача с германските аматьори и отново се видя ,че проблема ни е много сериозен.Треньорите нямат никаква представа от състава и никаква идея.Първо се пускат футболисти ,които ще са 90% ще са редовно на терена в различни полувремена .Как очакваме да се сработат после като започнат мачовете ли?Никаква идея нито в играта нито в изпълненията на наказателни удари и корнери.Никаква промяна на темпото ,просто нищо!За разлика от германците -играха тактично - в защита ,промяна на темпото ,преса и веднага ни вкараха 2 гола.Ако искаха щяха да ни вкарат и повече ,но те за това играеха ,такава им беше тактиката.С тери треньори пак ни чакат мъки и ядове .Нали сега те правят селекцията ,какво се оправдават от липса на футболисти?Изгониха едни взеха други.Крушарски отвори си очите вече,става късно ...,а парите ти хвърчат на вятъра !
+2
 
 
Предлагам на първото домакинство на лаута да скандираме мощно ОСТАВКА. Крушата да не се прави на неразбрал, че феновете не одобряват треньора. Само да не се окаже че и крушата ще бъде тотаджия щото този път ще стане СТРАШНО на Лаута.
на 22.01.2016 г.
+1
 
 
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарки заяви, че Локомотив Пловдив ще обжалва решението СТК към БФС, която анулира резултатите в мачовете на Литекс през първия полусезон и по този начин ощети Локомотив с 2 точки, които пловдивчани спечелиха срещу оранжевите. "Естествено, че ще обжалваме. Ние сме си дали здравето, за да извоюваме тези точки на терена. Ще пуснем жалба в срок и ще искаме резултатите от мачовете на Литекс да се запазят.", заяви бизнесменът. Локомотив Пловдив няма да е единственият отбор, който ще обжалва това решение. Преди малко Левски излязоха с официална позиция, че е направят същото.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.01.2016 г.
+2
 
 
Да паднеш от 4-то дивизионен отбор, пък макар от Германия си е срам голям! И какво е виновен Бащата? Да влезе и да им мести краката ли?
+3
 
 
аз не мога да разбера защо всички по доло недоволствате а не дойдохте на срещата с крушарски преди мача с берое и да му споделите мнението си а когато един човек му каза че имаме най слабия треньор в а група всички там му се развикаха и никой него подкрепи вие типично за българина протестирате по форумите за това сега ще гледате как ни бият и ще мьлчите
+5
 
 
Смешници, некадърници и алкохолици! Никаква подкрепа повече за вас ... чашата преля. Един мач няма да гледам на тези пройдохи през втория сезон.
+3
 
 
КОЛЕВ ТИ СИ БЕЗСКРУПОЛЕН ТИП НАГЪЛ СИ МОМЕНТАЛНО НАПУСНИ И ОТИВАЙ В ГЪРЦИЯ ДА СИ ВЪРТИШ ТОТОТО ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ И НЕ НИ МИСЛЕТЕ ЗА БАЛЪЦИ ЗАЩОТО И НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ СЕ ИЗЧЕРПА И АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЛАУТА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ТЯСНА ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ КАТО МРЪСНИ ПАРЦАЛИ ЯВНО ТОВА ИСКАТЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: