ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо разкри, че Локо ял бой от казахстанци, а не от арменци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 07.02.2016Коментари (23)6751
© lokomotivpd.com
Димитър Димитров-Херо разкри името на съперника на ФК "Локомотив" (Пд), от който пловдивчани ядоха днес як бой, като се оказа, че загубата им с 1:4 е била не от есенния лидер в шампионата на Армения "Алашкерт" (Ереван), а от четвъртия в елита на Казахстан "Атирау".

Бившият треньор на "Локо" (Пд), който в момента води казахстанския "Иртиш" (Павлодар), отишъл да гледа новите подкрепления в "Атирау" на един от терените на хотел "Титаник" в турския курорт Лара и разбулил мистерията, въпреки че дори в "лайвскора" на няколко световни букмейкъри бе записано, че "Локо" пада с 1:4 от "Алашкерт" след 0:2 на почивката.

Организаторите на турнето на "Локо" (Пд) се извинили, че в последния момент се наложило да подменят съперника на "черно-белите", съобщава "Труд".

Голяма част от 35-членната делегация на клуба от "Лаута" дори и не разбрали, че са отнесли пердах от казахстанци, а не от арменци.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Цирка е пълен,да играеш и да не знаеш срещу кого.Пак ни разсмяхте.
0
 
 
Като мазохисти сте , колкото повече ви ш**ат толкова повече кеф ви доставя ,долна сган циганка .
0
 
 
жълтите селяни пак налазиха вместо да си гледат нещастното си отборче начело със сателитната чиния те реват на чужд гроб ама 20 идва и ще ви го мушнем в зурлите поне за малко да млъкни те въпреки че цяла България да ви се из с.....е в муцуните пак няма да ги затворите долни твари
-1
 
 
Христо Буклошарски така се запалил че и пожарната не може да го изгаси. Хахахаааа.Жалкия фен.
на 07.02.2016 г.
-1
 
 
Току що излезе официално, че Чандъров е купил Пирин Разлог, пак оставате сираци.
-3
 
 
ХРИСТО КРУШАРСКИ: САМО СВЕТИ ПЕТЪР МОЖЕ ДА МЕ ОТКАЖЕ ОТ ЛОКОМОТИВ Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е при отбора в Анталия. Там босът на пловдивчани говори откровено за плановете си за клуба, за целите пред него и за школата... "За нас целта е следващият сезон," призна Крушарски. "В близките две години е малко пресилено да се каже, че може да се борим за титлата, но вървим нататък. Нашата цел е пирамидата да започне да работи отдолу - нагоре, и отгоре - надолу." "Аз мисля, че винаги сме били готови за дербито с Ботев. Няма смисъл от надъхване, момчетата са достатъчно надъхани за това дерби. Мисля, че ще покажем добър футбол," отбеляза той за старта на пролетния полусезон именно с градското дерби. "Ние за школата сме направили вече правила. Треньорите вече са на работа в Локомотив Пловдив, и всичко се определя от треньорите на мъжкия отбор. Има 13 назначени треньори, с оглед да станат 15. Проблемът там е базата, общината ни бе обещала терен за нова база, за да поемем 1200 деца там. Нашата цел и задача е да утвърждаваме школата Локомотив, като школа, която създава кадри, а не наготово да купуваме," обяви Крушарски. Бизнесменът има доста дела в Южна Америка, и обмисля сериозно лагер на Локо Пловдив там в бъдеще. "Там условията са уникални за подготовка. И терени, и време, в този сезон е идеално. Единственото нещо е пътят и аклиматизацията, но мисля, че младежите бързо ще се настроят," каза той. Крушарски бе категоричен, че няма какво да го откаже вече от футбола и Локомотив: "Аз съм гърмян заек. Минал съм през какви ли не перипетии.Нищо не може да ме откаже. Влезе ми в кръвта футболът, може да ме откаже чак като ме прибере Свети Петър." Той не пропусна да отчете и невероятните привърженици на Локомотив: "Тези момчета, които пропътуваха пътя до Турция за контролите доказват, че в действителност Локомотив има най-силните фенове."
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.02.2016 г.
0
 
 
Абе, няма нищо - те и казахите не са разбрали с кой са играли - с Локото или с "Велбъжд".
+5
 
 
Голями и дебели луканки, за все едни и същите селяни по-долу.Отивайте да доите крави и кози!
-5
 
 
При тях не е важно кой е, важното е да им е вътре до дъно .
+1
 
 
Циганска работа ....та те не знаят с кой се е... в махалата - със сина си ли, с баща си ли , с дъщерята ли , та много важно сега , кой ги шпорнал четири пъти в дупето се готино им е било от казанското кебапче.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: