ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мощна селекция и мащабна чистка на "Лаута" през януари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 30.11.2015Коментари (17)4693
© Plovdiv24.bg
Финансовият благодетел на Локомотив Христо Крушарски е обещал мощна селекция още през зимата. Това е накарало ръководството на "смърфовете" да се замисли за мащабна чистка, твърди "Меридиан мач".

В момента треньорът на тима Христо Колев разполага с 27 полеви футболисти и четирима вратари, което допълнително му пречи за нормален тренировъчен процес.

В черния списък на специалиста са попаднали първо французите Лоик Дюфо и Йоан Ласиман. На мушката е и един от вратарите Теодор Скорчев и Александър Витанов, Георги Вълчев и Оливие Боне, Бирсент Карагерен и Димитър Велковски.

Всички набелязани играчи имат договори с клуба до лятото. Ако решат да се разделят с някой от тях, от Локо трябва да се договорят за раздяла по взаимно съгласие.

Заради сериозните си контузии в последно време защитникът Игнат Дишлиев също попада сред играчите, които може би няма да останат на "Лаута". 

Дишлиев, който за втори път къса предни кръстни връзки, ще бъде пуснат в платен отпуск до лятото, когато изтича контрактът му, но няма да бъде изоставен от шефовете, предвид тежката травма.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Палячовци, единия - да идва Едо, другия - Едо е нищо. Втори плюе някаква троица, четвъртия оплаква провалени футболисти... абе вие виждате ли какво пишете и каква измет ( поименно Сантос, ви слагат плюсове?!?). Изтичайте първо 400 метра без да умрете (или усъмнете) и тогава мислете за критики..., а за възхода на Бакалов 'що не кажете нещо? Педали, събирайте плюсове от худлъма и сантос.
+1
 
 
Без треньорска промяна сме пътници. Време е Едо да дойде и да изисти боклука... Без изключение...
-1
 
 
Докато това трио Золума , Камбуров и Бащата не се махнат , ЛОКОМОТИВ никога няма да се управи.....
+3
 
 
Най-добре чистката да започне от треньорското ръководство, а селекцията на първо място с нов треньор и добър кондиционен специалист.
+2
 
 
Този ни треньор разката мамата дори на футболисти които се представяха доста добре.Пример-Карагерен.Измисли и някакво подобие на футбола.Няколкото победи в тъй наречените дерби мачове бяха извоювани само заради опита на футболистите.Въпреки треньора Х. Колев.Въпреки некадърните му тактики.Каквато и селекция да му направят, то той е способен да унищожи футболното у всеки футболист.Ами мача с Черно море.Нямаш половината си защита а си се "юрнал" да се надиграваш с един доста опитен отбор.Тук трябваше да пусне Боне, Вълчев и Дюфо пред защитата и спокойно напред с Марто и Балдо да търсим гола.Аз така ги виждам нещата, но всеки си има свой поглед върху тях.
+4
 
 
Всички са добри футболисти и го доказаха като дойдоха ,но след 2,3 тренировки им разказаха играта на форма и тактика ,а сега вече и на желание да играят за отбора .Треньорът трябва да развива качествата им ,а щом са направили и добри мачове ,значи имат качества .Ще вземем някакви бабереци и пак същото.С тези треньори който и да дойде ще е същото .Каква е формата на Бадема ,Балдовалиев ,Карегерен ,Велковски ?Какъв мач направи Дюфо като дойде още от летището ?Дани Кики без да е играл сумати мачове незнайно защо беше един от добрите срещу Черно море и сега пак на пейката мача и после как да подържа форма!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: