ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Латвийски национал на проби в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 08.12.2015Коментари (17)5364
Четвърти чуждестранен футболист започна пробен период в отбора на Локомотив. След като миналата седмица към отбора се присъединиха Гастон Кастро, Пабло Валесио и Младен Стойчев, днес това направи и юношеския национал на Латвия Анастасий Мордатенко.

Въпреки, че днешното заниманието на "черно-белите" бе отменено от старши треньорът Христо Колев, Мордатенко заедно със сръбския таран Стойчев се готвиха във фитнеса на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Анастасий Мордатенко e роден на 24 август 1996 година. Той играе като външен халф. За последно е ритал във Вентспилс, където за 12 мача е отбелязал 5 гола и се е отчел с 4 асистенции. За националния отбор на Латвия до 19 години има 5 мача, в които се е отчел с 2 асистенции.

19-годишният Мордатенко ще бъде тестван от треньорското ръководство на "смърфовете" утре в двустранна игра срещу юношите на клуба. В нея също така ще получат шанс за изява аржентинците Гастон Кастро и Пабло Валесио, както и сърбинът Младен Стойчев.
Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Сега спокойно, локомотивци, нека да идем всички на последния прощалем мач на Бащата с Берое, защото Берое имат истински треньор, а ние имаме някакво брадясало чучело, наречено легенда и , кой знае защо, баща!?Нека да се издигнат транспаранти, за да може този брадясъл клошар да разбере, че, въпреки че е бил футболист тука, вече е нежелан като некадърен треньор! Нека отидем всички! Баща, ти баща, ти майка - МАХАЙ СЕ!
0
 
 
Крушарски. Махаъ тоъа некадарник Бащата. Това потомствен локомотиветз ти го казва. Не бади твардоглав а се вслушаъ в гласа народен а не само на Бонев и Узунов. Христо Колев беше талантлив футболист, но много марзелив и сега като тренъор си е сащиъат марзел. Ти какво си решил? Да изпаднем в "Б" група и тогава ли ще го махнеш? За новиъат полусезон докараъ Херо и ще видиш какво става на пролет.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.12.2015 г.
-5
 
 
Ето ви го строителят на стадиона, на 2 бази, на 80 дка в Лаута и още други. : " Христо Крушарски е пълен с борчове от няколкото си фирми.Той е длъжник на "Общинска банка" АД с над 4 млн. лв. Към доставчици, свързани фирми и за лизинг на автомобил му висят още над 1 милион. Това е видно от последния финансов отчет на фирмата (за 2013 г.)"Стройпроект" ЕООД. На 22 януари 2015 г. "Стройпроект" ЕООД тегли нов кредит в размер на 500 000 лв.Отчетената печалба за годината са символичните 35 х.лв.
+9
 
 
И него ще го развалим или няма да го харесаме!С такива капацитети като бащата и Пашев ,какво да очакваме .Покажете един играч да си е подобрил формата при тези двамата .Лошо ,че и вратаря и Камбура губят форма и стимул за игра!Крушарски ,сляп ли си и Меси да докараш -до тук ще му е !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: