ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бащата и неговите старци разбойници объркаха сметките в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:08 / 22.12.2015Коментари (8)10189
© Plovdiv24.bg
Бурна есен имаше "Локомотив" (Пд). На Лаута изпращат една много интересна 2015 г., в която не липсваха проблеми, не липсваха скандали, но определено имаше и поводи за усмивки. Чисто спортно-технически ситуацията може да бъде определена като приемлива, след като поне през лятото положението не беше розово в "Локомотив". Сезонът започна трудно, но някъде към средата се видя, че този отбор, който имат на Лаута, не е хич лош и може да се гони нещо повече от оцеляване в елита.

Извън представянето на терена обаче има и още редица фактори, които до голяма степен оказаха влияние върху състоянието на клуба. Не е тайна, че "Локомотив" беше изправен на ръба на оцеляването си в един момент. Сдружението "Обединение за Локомотив", оглавявано от Николай Неделчев, свърши огромна работа, за да успее да стабилизира клуба и в един момент го предаде в ръцете на Христо Крушарски. Вечно усмихнатият бизнесмен се появи сякаш изневиделица, както неговите ракети против градушка разкарват буреносните облаци. Първо Крушарски беше спонсор, а след това стана и собственик на клуба, а добрите дни настъпиха. В интерес на истината отборът стабилизира представянето си точно около прехвърлянето на собствеността и подобряването на финансовото положение на Лаута.

Началото за "Локо" беше много трудно, след като реално тимът беше изграден наново. На Лаута за пореден път се завърнаха опитните бойци Александър Тунчев и Кирил Котев, които се събраха с другите от шампионския състав - Камбуров и Ванчо Траянов. Със свободни трансфери пристигнаха играчи от калибъра на Емил Гъргоров, Димо Бакалов и Пламен Крумов. А черешката на тортата беше завръщането на Зоран Балдовалиев. Един от големите любимци на "черно-белите" феновете вкара още в дебюта си, донасяйки точката срещу градския съперник "Ботев". През август на Лаута беше победен и "Левски" и изглеждаше, че нещата определено тръгват в добра посока. Месец по-късно обаче се оказа, че има някакво натрупано напрежение, и изненадващо Христо Колев си стегна багажа. Треньорът просто си тръгна, но няколко дни по-късно беше разубеден и след разговори с Мартин Камбуров и другите тартори се върна. Там някъде започна и силната серия на "Локомотив" и отборът заработи като смазана машина. В един момент острите камъни се напаснаха и се видя, че "Локомотив" действа с огромно настроение. Безспорно един от най-силните мачове бе второто пловдивско дерби, когато "Ботев" беше съсечен 2:1 на Лаута. След това "черно-белите" удариха и "Лудогорец" вкъщи, като дори се замечтаха за влизане в зона Европа.

Към края на годината обаче предстояха повече гостувания и точно там се видя, че е ахилесовата пета на Бащата и неговата чета. "Локомотив" се сриваше всеки път, щом подминаваше табелата "Пловдив", и трите поредни загуби в края - "Черно море" у дома, "Пирин" и "Славия" навън, в които тимът инкасира общо 9 гола, бяха показателни за кризата. Оказа се, че магията на старите кучета не може да продължи вечно и всяка серия свършва в един момент.

Определено "Локомотив" постигна не малко през есента, но отборът поне досега го караше повече на ентусиазъм и емоция, отколкото на класа. Старците разбойници на Христо Колев-Бащата объркаха доста сметки, най-вече на водещите тимове, но не бива да забравят, че са само на 6 точки от опасната зона и битката през пролетта ще е още по-жестока.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
На цървула коматевски само няколко резултат -Коматеу ,Левски ,Лудогорец
0
 
 
Какви сметки са объркали, абсолютно посредствено представяне. Съграждани, ако на това сте доволни, не знам на къде сте се запътили...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: