ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се подсилва с халф от Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 21.07.2014Коментари (23)3985
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив продължава да подсилва със­тава си. След шотландското крило Дордан Мортън, Локо ще парафира и с халфа Петър Лазаров. За последно 28-годишният футбо­лист игра в Монтана.

Той изкара в тима от "Огоста" един полусезон, записа 8 дву­боя. Лазаров обаче вчера уведоми шефовете на монтанци, че ще разтрогне до­говора си с тях, за да облече черно-бялата фланелка.

Лазаров е роден на 27 ав­густ 1985 година, висок е 179 сантиметра. Той напра­ви силно впечатление с игра­та си за Пирин Гоце Делчев - бе капитан на неврокопчани.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Джако, никой не търси пощада от теб, дори напротив искам повече да учстваш в тези дискусии с твоите злобни и гнусни коментари към собствения си отбор и неговете фенове. Ти в момента градиш имиджа на нефелната ви анонимна опозиция и така омаскаряваш групата заблудени поддръжници на Коко. С твоя помощ бройката ви намалява с всеки изминал ден. Моля те продължавай в същия дух докато неминуемо останеш само ти, без да можеш да си покажеш лицето в Пловдив и без да можеш да изкажеш публично каквото и да е било мнение което да бъде взето насериозно. Устремно вървиш към маргинализация и влачиш със себе си всички Кокопроститутки.
+4
 
 
И на пук на критиците,днес юношите биха Левски с 2:1!!! Жив е Локомотив,да живее Локо!
+6
 
 
НЕградски простаци се комплексират под теми за ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!! Нормално. Парата свърши и няма безплатни кифтета, пепси, билети, екскурзии..... Бултра$$ - NO THANKS
-4
 
 
Няма приключване, няма пощада! Нека потниците разберат, че няма бъдеще за тях! Ще дойде ден, когато ще ти изхвърлим като мръсни котета от Локомотив Пловдив! И това ще бъде най-красивият момент за Локомотив!
-5
 
 
за Б група ли се стягаме? какви са тия анонимници ,дето го влачим?
+1
 
 
Тоя Джако вече си ги изсмуква от пръстите. Трябва му време да разбере че ерата Коко приключи. Достатъчно сме много трезвомислищите които няма да допуснем подобна грешка отново. Такива подлезурковци като него са единици и единствената тежест на неговото мнение е тука, като един прост анонимен хейтър. Никой никога няма да го види или разбере кой е той, защото характера му е путьофски. Дори и да дойде време където да се търси нов собственик то няма да е Коко и със сигурнист няма да е Джако този който ще даде тон за това, поради гореспоменатите причини.
-5
 
 
Локуту срам за Пловдив!! Да си ходи в Кюстендил!!
+11
 
 
Една реклама гласи"Дава крила"същото е и с черно-бялото райе-веднъж облечено то дава крила!Без значение кой го облича!jako...давам ти пример с Иван Иванов,Сакалиев,Шведа,Дяков,Маламов и още много други та именно тези футболисти бяха изгонени от отборите си и бяха обявени за"баберици"всички помним как играха с райето и как играят за другите отбори и забележи-играят силно само с райето!Хайде със здраве!Никой локомотивец не обижда собствените си играчи,което ме навежда на мисълта,че ти си много далеч от всичко черно-бяло!Успех на всички които ще играят със свещеното райе!Само Локо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: