ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо иска да си върне трима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 11.07.2014Коментари (5)4045
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив преговаря да си върне трима бивши играчи, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за левия бек Диего Фераресо, централния защитник Ангел Грънчов и халфа Евертон Джилио Том. 

Първият все още е без отбор, след като напусна "Лаута" с края на сезона. Интерес към него имаше от Левски, но до сделка не се стигна. 

Грънчов се подготвяше с Черно море, но се оказа ненужен на старши треньора. Двамата са дали принципното си съгласие отново да облекат черно-белия екип, но поне още седмица ще се опитат да си намерят отбори зад граница. 

Том, който изкара 4 сезона в Локо (2007/2011), в момента е част от столичните железничари, но продължава да не е подписал нов договор с тях. Според запознати бразилецът имал да получава стари плащания. Очаква се днес да стане ясно дали ще ги получи. В противен случай Том почти сигурно ще се върне на "Лаута" въпреки тавана на заплатите. 

Близките до делата на новите шефове на черно-белите разкриха, че никой няма да получава повече от 2500 лева. Бразилският халф е вариант за нов играч и на Черно море. 

В същото време старши треньорът Неделчо Матушев освободи четирима играчи, които тренираха с отбора. Това са вратарят Мартин Луков, защитникът Георги Никифоров, руският халф Владимир Панфьоров и полузащитникът Цветан Варсанов.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Мани,мани. Като го гледам този състав и ми става мъчно.В нападение ще разчитаме на играчи като Бранимир Костадинов и Петър Атанасов да ни правят голове.Жив ташак.Тия от сдружението ревяха срещу Коко, но сега ще му ядат главата сиренясала. Без пари в "А" група не се играе. Събрали сме само баберика на другите отбори, вместо да бяхме потърсили млади таланти от по-долните групи. Този отбор, в този си състав не може да се задържи в групата в никакъв случай. Догодина сме в "Б" група със сигурност а след това и в "В". Едва тогава ще можем да глътнем малко въздух и да се стабилизираме като футболен клуб. Това беше много голяма грешка да се задържи отбора в "елита" на всяка цена. Голяма. И ние ще си понесем последствията.
-3
 
 
Абушката - некадърника, вечната "млада" надежда, дето никой не иска да го види, пак ли иска да се връща тука - голям локомотивец ли е???
+2
 
 
чух че ронито има предварителен договор с друг отбор. Някой знае ли с кой?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: