ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров: Феновете ме изгониха от Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 11.07.2014Коментари (43)7157
© Plovdiv24.bg
Една от големите звезди на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров обясни причините, поради които си тръгва от клуба. През последните дни проблем номер 1 за "смърфовете" е смяната на собствеността, след като досегашният бос Коко Динев предаде клуба на феновете.

Лазаров заяви в интервю за "7 дни спорт", че е имал желание да продължи да носи черно-белия екип, но феновете не са го искали.

"Новият треньор Неделчо Матушев ми каза, че ме иска, но феновете не искат да продължа да играя за Локомотив. Няма кой да питам, за да ми обясни ситуацията. Не се знае кой е началник, кой какъв е изобщо. Не искам вече да говоря за завръщане. Локомотив е затворена страница за мен", заяви Електричката.

Лазаров пожела успех на "смърфовете" в новия шампионат, но прогнозира, че тимът ще се бори единствено за оставане в "А" група.

"Проведохме нормална подготовка и тренирахме здраво. При нормална ситуация можеше да постигнем големи неща. Можехме да сме сред първите три отбора", заяви Лазаров.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте,тази вечер бяхме на Малката базилика, но тя беше затворена.Много хора останаха разочаровани,а пазачът вдигаше рамене.Днес не вали и е погходящо за музеи,а те -затворени. Абеше обявен,че от 20 ч. ще свири и квартет.Защо подвеждат хората? С уважен
на 11.07.2014 г.
-2
 
 
един от малкото интелигентни футболисти . много жалко,че си тръгва !
+1
 
 
Здравко много пъти е решавал мачове, обръщал е мачове - това го забравихте, нали? На финала с Лудогорец се бил спъвал в топката - ами напрежението е голямо - и сега на световното видяхме големи звезди как се спъват когато тичат да изпълнят пряк свободен - дай да ги обвиним и тях, че са продажници!? Какво по-нормално да паднем от един по-класен отбор на финал 1:2!? Ако Здравко и другите не се спъваха и подхлъзваха, не биеха край вратата, а само в мрежата, нямаше да играят тука, а щяха да са в Барса, Реал, МанЮн, Байерн! Здравко има опит, рутина и сърце и всичко това го раздаваше за Локомотив! Read more: https://www.plovdiv24.bg/sport/503442.html##ixzz37BMwQLlq
0
 
 
Феновете били го изгонили. Че ти като не се сещаш сам да си тръгнеш, разбира се че ще те изгоним. От теб чеп за каца не става вече, ама се натискаш да играе още и да ни тровиш нервите. Айде стига ти толкова лапачка.Захващай се с треньорска дейност. Дано там си малко по-полезен отколкото на терена.
-3
 
 
Някакви си неизвестни особи напират да погубят един известен футболен клуб с традиции, история и слава! Ние, обикновените фенове, които много години сме ходили по стадионите, дори преди тези ликвидатори да се родят, какво можем да направим!? За съжаление, те са много нагли и агресивни и заплашват - мен лично са ме заплашвали със саморазправа за това, което пиша, поне 15 пъти! Всичко е записано! Явно някаква много сериозна материална придобивка ги мотивира, за да се държат така, защото аз съм просто един обикновен фен, който само си плаща билетите и нищо повече! Някакви сребролюбци, криещи се зад маската на един такъв велик клуб като Локомотив Пловдив, търсят своята изява, подплатена финансово! За собствените си интереси те не колебаят да унищожат отбора, на който уж симпатизират! Само това ми е достатъчно да съставя своето отношение към тях и своята оценка! Да се надявам, че все повече хора в Пловдив ще прогледнат и ще изметат тази гнусна пяна, наричаща се потници! Да се надявам, че ще се върнат времената, когато ще ходим свободно и спокойно заедно със семействата си и с малките си деца на стадиона, без страх, че ще бъдат мятани бомби, димки и камъни...
+6
 
 
Здравко е голяма фигура , футболист и човек ....!!!! не ми е ясно как разни кебапчии, семкаджии , дупкокопачи и бомбаджии ще определят политиката на клуба ...смешно е и жалко , станахме за смях ...НАИСТИНА СТЕ ПАЛЯЧОВЦИ.... И ЩЕ ПОГУБИТЕ ВЕЛИК КЛУБ, СТАРТА Е ДАДЕН ....!!!!
+8
 
 
Здравко в колкото мача ни е изкарал победата , ама сега го плюете , що.
+10
 
 
В срок до сряда Локомотив Пловдив трябва да предостави на БФС гаранция в размер минимум 1.5 лева. Това е сумата, която би гарантирала изиграването на всичките срещи от шампионата. Гаранцията може да бъде: банкова гаранция, залог на акции, депозити в банка, държавни ценни книжа и др. Та пак се питам, нека френетичните фенове на "освободения Локомотив" да не ме апострофират, дали някои от идеолозите на промяната ще извади два лева от джоба си за да започне Локо шампионата. Естествено, че се очаква авансова вноска от телевизионните права, която изобщо не е за пренебрегване, но сметките на господата-собственици ще излезнат криви. Защо ще видим.... Та отговор едва ли има, но да попитам: Кой ще плаща? Мераци да управляват имат много хора, знам.
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 11.07.2014 г.
-1
 
 
стига толкова.колко таланти избягаха заради теб.
+8
 
 
Здравко - завинаги един от нас! Здравко, не феновете са те изгонили, а кирливите потници!
+3
 
 
До вчера му скандирахме името -днес бил тото-проститутка? Вие нормални ли сте? Зума бил щатна легенда, но като търсеше единствен спонсори не беше, нали? Стадионът искахме да се казва "Христо Бонев" или забравихте?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: