ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: "Лаута" е нашият дом, феновете да са спокойни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 27.06.2014Коментари (10)4327
© Plovdiv24.bg
Вчера Локомотив Пд изигра втората си контрола на комплекс "Пири" в Разлог. "Смърфовете" победиха с 3:1 Моста от Малта, където наставник е Енрико Пичоне. След двубоя Емил Велев застана и говори пред камерата на Livesport.bg.

-Г-н Велев изиграхте втора контрола за два дни, какъв ви е коментарът за двубоя и как върви подготовката?
- За нас тези резултати не са от голямо значение. Ние сме в такъв момент от подготовката, в който наблягаме на други компоненти, и по - специално физически упражнения. Но винаги когато има победи има и настроение сред футболистите. Видях през първото полувреме доста движение и доста желание в играчите. Винаги когато сме тук в комплекс "Пири" стават хубави контроли, тъй като има доста отбори на подготовка. Тук ще останем да събота, когато ще изиграем последната контрола с Марек.

- Какво е положението с футболистите, ще идват ли нови на проби, тъй като доста фенове се интересуват какво става с Локомотив?
- Както виждате и днес имаше двама футболисти на проби, ляв бек и централен защитник. Представиха се на едно добро ниво. Следващата седмица очаквам да дойдат още чужденци. Знаете, че това е отворен процес който продължава до началото на първенството.

- Какво може да кажете на феновете, къде ще играе отбора през новото първенство, понеже се спрягаше вариант Благоевград заради ремонта на "Лаута"?
- Това за мен бяха спекулации, ние си имаме стадион който се казва "Лаута". Призовавам феновете за повече търпение и по-голяма толерантност. А и все пак това е нашата работа, и няма право никой да не ни разрешава да си вършим работата. Искам да вярват в този отбор, нещата ще се оправят по оста президент - фенове.

- Трябва ли да са спокойни за бъдещето на Локомотив Пд?
- Би трябвало. Миналата година отборът започна пак по-късно подготовка и в движение се взимаха футболисти, и видяхме какъв прекрасен сезон направиха. Влезнаха в първата седмица. Вече в плейофите имаше и други фактори които повлияха, но самият факт, че бяха в първата седмица говори доста.

- Как ще продължи подготовката на отбора?
- Предстои да разговарям с Коко Динев и да обсъдим вариантите. Може да отидем за няколко дни в Боровец, може да се върнем тук, а може и да отидем в чужбина. Но тези дни ще стане ясно.

- Как бихте коментирали това което се случва в Ботев Пд?
- Не бих искал да коментирам ситуацията при тях. Там се прави нещо хубаво. Дано да успеят да построят стадиона, защото там ще се играят мачове от европейското за юноши следващата година.

- Като че ли Здравко Лазаров, Данчо Господинов и Вальо Георгиев ще са двигателите на Локомотив през следващото първенство?
- И тримата с техния опит помагат да има един добър колектив, Със своя опит те има какво да покажат на по-младите футболисти.

- Да разбирам, че феновете трябва да са спокойни?
- По принцип феновете трябва да подкрепят отбора, а ние трябва да си вършим работата. Аз така ги разбирам нещата. Вече ако няма резултата тогава могат да имат претенции. И аз като запалянко на даден клуб винаги ще подкрепям отбора в добри и лоши моменти.

- Бихте ли ги поканили да дойдат и да гледат някоя контрола, но всичко да е мирно и кротко, а не както беше на първата тренировка?
- За мен това бе срамно и недопустимо така да се посрещнат и футболисти и треньорите. Все пак в България има Конституция която трябва да се спазва.

- Обстановката сега спокойна ли е?
- Би трябвало да е спокойна. Никой не е дошъл да каже ти няма да водиш тренировка или ти няма да тренираш. Това няма как да се получи.

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Да...Лаута можеше да бъде твой дом защото с ръка на сърцето си казвам че те харесвах но след тази постъпка а именно че тръгваш на война с истинските фенове на отбора за да угодиш на ПЛОНДЕРА....мисля че си затвори вратите на НАШИЯ ДОМ!!!
+2
 
 
Кокала си казва човека точно и ясно всичко.Отбора не е така силен като миналата година но се надявам да оцелеем.За повече не ми се мисли с тези играчи.Отбора трябва да играе на Лаута както казва Косала но стадиона е Локомотив .
на 27.06.2014 г.
+6
 
 
Обстановката сега спокойна ли е? - "Би трябвало да е спокойна". Абе Кокал, питат те за обстановката в отбора бе.... и там ли не знаеш каква е? Кой знае? Защо продължавате да се правите на луди, подлоги...
-2
 
 
Елате елате те потниците ви чакат като топъл хляб. Да видиш колко бомби и камани ще изядете
Цъкам минуси на буферите :)
на 27.06.2014 г.
+7
 
 
Коко Динев сбъдва мечти! А потниците са "мъже в чорапогащи"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: