ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нападател избяга от "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 15.07.2014Коментари (28)8233
©
Групата на напускащи в Локомотив се увеличи. Както вчера Plovdiv24.bg писа, Неделчо Матушев освободи Петър Атанасов, а днес от "Лаута" си тръгна и Станко Йовчев

Нападателя се надява да си намери друг отбор срещу значително по-висока заплата от предлаганата му в Локомотив

Славчо Шоколаров също е последвал бившия играч на ЦСКА. Полузащитникът ще си опита да си уреди трансфер в друг клуб, където е по-добро финансовото положение.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Локомотивци, да не сме мазохисти, щом даже Станко Машината избяга, пък и нереализиралия се Шоколаров, работата е страшна! Очертава се пълен провал на потниците! Това беше сигурно, просто се реализира със страшна сила! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ! ДА ОТИДЕМ НА ЛАУТА И ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ! ЩЕ ИМ ЗАКРИЕМ ШКОЛАТА, ЩЕ ИМ СРУТИМ СЪБЛЕКАЛНИТЕ, С КОИТО ПАРАДИРАТ, ЧЕ ПРАВЕЛИ НЕЩО ЗА ОТБОРА! ПОТНИЦИ, ВИЕ УНИЩОЖАВАТЕ ОТБОРА, НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ!!!
+2
 
 
Като гледам вашите "звезди" не дочакаха и първия кръг и вече - дим да ги няма! Всеки бяга от властта на потниците: глад, мизерия и лозунги за светлото бъдеще. Почти като в КНДР. А пък взели на нас да се присмиват. О времена о нрави!
-2
 
 
Не се хващайте на провокативните коментари на жълтури с черно-бели никове и някви мишки дето са свикнали само акъл да дават по форумите и като се приберат жените им прибират заплатите и ги бият с палката за мухи хора овце дето са свикнали цял живот да са мишки шефовете им да ги тъпчат да работят извънредно за без пари а иначе са големи мъже и разбирачи ето заради такива хора държавата ни е на това дередже ето заради такива овце коко продаде няколко дербита и за първи път в историята на А-група при закрити врати черно море Варна ни победи с 2-0 жалки хора с жалка съдба
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2014 г.
0
 
 
Голям проблем че Станко машината ни напусна.
+10
 
 
Сега проумявате ли какъв отбор имаме.Никакъв с тези играчи едва ли ще оцелеем в групата.Ето ви чист и неопетнен Локомотив.Нали такъв го искахте идиотчета.
+2
 
 
Работата наистина върви натам - да ги изхвърлим с ритници! Тези самозабравили се дроги, водени от алчните братя Колеви просто ще ни докарат до дъното. Срам и позор. Да махнем Коко - махнаха Динев. И какво? Футболисти бягат, утре Неделчо няма да има 18 за групата, а може да няма и 11 за състава, значи юношки за пушечно месо... Ще съсипят децата благодарение на простотията си тези потници и кебапчии. Крясъци до Бога - има спонсори, много спонсори, само Коко вън. Е, къде са спонсорите? В ПРАЗНАТА ГЛАВА НА ЛЪЖЛИВАТА НЕВЕСТУЛКА - САМО ТАМ ИМА СПОНСОРИ! ЛАЙНАР! Ама и Невескулката и другите невестулки около него скоро ще си намерят майстора.
+3
 
 
Бойкот за потниците! Нека всички играчи да напуснат!
+13
 
 
нищо градивно...искахте отбор - ето ви отбор ....и сега ...??? шах с пешката , много се превъзбудихте палячовци ...!!!! никои няма да остане ....катинар завинаги се очертава ....тая работа не е за превъзбудени фенчета , дето не могат 5 лв за бира да изкарат , тръгнали с любимия отбор да се гаврят ....хубаво ли ви е ТЪПАЦИ ....? много скоро ще ви изметем мазните муцуни от Лаута
-2
 
 
Всеки е свободен да си потърси по-доходна работа. Само не разбирам НЕГрадските помаци - след като се разпадат, защо продължават да пишат с локо никове под статии с новини за ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ?
+7
 
 
единствената правилна подкрепа в момента е пълен бойкот на потниците. За доброто на отбора ни е тези същества да се уметат и никога повече да не стъпват на Лаута. Те използват Локомотив за собствена облага. Отбора ни загива и се превръща в отбор от ранга на Спартак и Марица. Те също са били големи отбори с много превърженици в миналото. Сляпи ли сте?! Скоро може и да е късно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: