ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юноши на "смърфовете" се присъединиха към лагера в Банско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:28 / 01.07.2014Коментари (41)6962
© Plovdiv24.bg
Двама юноши от детско-юношеската школа на Локомотив се присъединиха днес към лагера на представителния тим в Банско, научи Plovdiv24.bg.

Това са Стоян Григоров и Айкут Янъков. Младите таланти ще се включат в единственото занимание на тима за днес, което е от 19,00 часа. Юношите ще се готвят с първия тим до края на лятната подготовка.

Засега няма нови футболисти. С отбора ще продължат да тренират сърбите Раде Дугалич и Марко Ристич. Възможно е съвсем скоро двамата да получат предложение за договори.

Не е изключено скоро към "смърфовете" да се присъединят нови играчи. 
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Poison, жълтурче НЕградско, Бягай при Евгени да ти даде някой лев и близалка. Няма ЛОКОМОТИВЕЦ, който да подкрепя Плондера. Няма ЛОКОМОТИВЕЦ, който да нарича "потници" фенове на Пловдивския любимец. ИМа само жълти комплекси. Не се занимавайте с нас - отивайте да спите по пейките в Бургас и на плажа!!!
0
 
 
Тъпите потници пак серат през устата . Като не ви харесва не идвайте на мачове, или си направете ВЦ Потник-14 . Или на строежа там имат нужда от такива като вас продажници
-1
 
 
Яд ме е за тези момчета талантливи, наши момчета от школата вместо да играят и да ни радват гнусния дебелак ги залъгва с нещо и играят игричките на свинята , много жалко ама дебелия няма повече място в Пловдив... ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ ПАРАЗИТ ГАДЕН...
-1
 
 
Махай се Плондер. Не те искаме в ЛОКОМОТИВ Пловдив.Ти не милееш за отбора - ти разсипа отбора с твоите тото мачове и безумни наредени контроли. Накара децата да играят в уредени мачове. Ти си срам за българският футбол. И най-заблудените ни братя локомотивци вече разбраха що за изрод си. НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА В ЛОКО ПД.Няма да стане с шепата платени драскачи, които те защитават срещу някой лев.
0
 
 
Всички коментари в защита на Свинята са на жълти. Няма вече ЛОКОМОТИВЕЦ, който да вярва на плондера. Долу ръцете от децата на Локомотив, продажен тотаджия!!!! Ти попиля Пловдивският любимац!!! ВЪН КОКО!!!
+3
 
 
Тоя продажен боклук КОКО го играе много упорит, но не смее да си покаже носа в Пловдив!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 02.07.2014 г.
+6
 
 
Защо бе Коко още не си си обрал крушите? Постъпи поне веднъж мъжки в твоят живот! С мишкуване се оцелява, но само до време!!! Ей на, гледай какво ставна с бизнеса ти. Иди си с достойнство за да не те изхвърлим като плъх......
+1
 
 
Няма истински локомотивец, който да иска прасето да остане в клуба. Не се хващайте на простотиите на разни жълти тролове с по 10 ника и селянин, следящи Локомотив по сайтовете. Хората, които са на стадиона, които се срещаме по няколко пъти в седмицата и не спим по цели нощи да мислим за любимия клуб сме го решили и сме твърди в позицията си - прасето няма място повече на Лаута. Хората, които успя да заблуди, и заради които ултрасите не го разцепиха с бомби още предния сезон, за да има единство по-между ни, вече са и те против санданския. Просто лъжите му и простащините станаха ясни на всички. Фенклуба, Спортклуб, нормалните хора, ултрасите - всички са против Коко. Само жълтите тролове, 3ма пенсионери и разни интернет олигофрени се раздават по тези коментари. Не им се връзвайте на простотиите - САМО ЛОКО! КОКО ВЪН!
+2
 
 
ЧУДЕСНО, ТЕЗИ МОМЧЕТА ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ В ОТБОРА, ИМАТ КАЧЕСТВА, ПОТНИЦИ, СТИГА СТЕ ПРЕЧИЛИ НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ И НАШИЯТ ОТБОР!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: