ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Локомотив ще се върне по-силен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 10.07.2014Коментари (21)5845
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев вярва, че въ­преки трудното начало­то тимът ще се върне на водещите места в А гру­па.

"Трябва да кажем едно голямо "благодаря" на Константин Динев за това, че дaдe акциите на сдру­жението "Бъдеще за Локо­мотив". За никой, който е работил или е помагал на Локомотив, никога няма да кажа лоша дума. Мисля, че, ако той имаше възмож­ност, щеше да продължи да издържа отбора. Но никой не е застрахован от проблеми в бизнеса", ко­ментира Зума.

"Сега има много голям ентусиазъм и всички фенове са обединени и доволни. Ще е много трудно обаче, защото пак започваме от­начало. Но по-добре в А група, отколкото в областните или В. Смя­там, че Неделчо Матушев ще се справи, доказал се е. Той ще успее да изгради си­лен отбор, който да играе добър футбол и да донесе голяма радост на феновете", добави легендата на черно-белите и българския футбол.

"Нямаме никакви пре­тенции за нищо. Много е рано да говорим за амби­ции и цели. Вярвам само, че Локомотив Пловдив ще се върне по-силен и пак ще е сред челните отбори", завърши бившият селек­ционер на националния отбор.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.07.2014 г.
0
 
 
А заплатата Зумева кой ще я плаща?
на 11.07.2014 г.
0
 
 
" Пътя към ада е постлан с добри намерения"..... Притеснява ме само тези момченца, които наследяват този велик клуб и тези 5 милиона задължения, дали са си направили добре сметката. Иначе ще бъдат разпнати и никой няма да им прости неуспехите. В любовта, спорта и войната всичко се измерва с резултата. Само повтарят "Пари има". Да ги видим за колко време ще им стигнат.
-1
 
 
Без човек с милиони без значение дали е Коко или Боко , Локо ще приключи . Фенове няма как да издържат отбор , феновете са за подкрепят отбора от трибуните и до тук . Фенове който гонят собственици на клуб , уволняват треньори , правят вандалски изцепки струващи стотици хиляди левове не заслужават да имат отбор. Такива фенове сами унищожават това на което са фенове . Отборите не съществуват заради феновете , а заради амбициите на тези който дават парите . За тези който не са разбрали , да погледнат Лудогорец и Литекс . Тези два отбора заради по 500-600 човека публика ли съществуват ? Не , съществуват заради Г.Ганчев и Домусчиев .
+1
 
 
Рядко чета темите за локото, по простата причина, че не ме интересуват. Сега реших да прочета какво е казал Зума и коментарите след това и гледам колко от нашите коментират. Всъщност не коментират, а дразнят. Винаги съм се чудел когато в нашите теми някой дразни, но сега като гледам май мърши има и от двата лагера. Какво ще спечелиш ако обидиш някой от другия отбор? Той ще стане от твоя отбор ли? Освен да сеете омраза друго не правите. Двата отбора са цъфнали и вързали, а ние дай да видим кой е по зле. Ако нямате да казвате нещо смислено по добре си мълчете. Сега ще кажете, "каквото повикало такова се обадило", но нека всеки сам се замисли, дали трябва да се пада на нивото на тези хора.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 10.07.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 10.07.2014 г.
0
 
 
Вярваш ли си бате ЗУМЕ -СМЕШНИК !!
-2
 
 
Жълтури завийте се през глава и лягайте да спите,ЛОКОМОТИВ Е СВОБОДЕН!
-2
 
 
Циганите от Коматево като видят Зума и сьн не ги лови !! Гледайте си катуна че стаховяк е поредния избягал !! смешници такива
+1
 
 
Колко мъка има по-света ,жълтия отбор се разпада,стадиона до никъде ,а сте седнали ЛОКОтО да бистрите .Браво жълтъци останете с здраве и незабравяйте ,че историята помни Христолов и 10 годишното ИГО .Караибрахима ви взе извъртя ви по-веднъж ,изпра некой лев и сега му е през оная работа за вас,А ЛОКОТО ОСТАВЕТЕ НА НАС .Пенете се колкото искате но ние от регионалните няма да почнем и и няма да сменяме емблема и име селяни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: