ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте с документи по колко време Коко не е плащал на щаба на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:21 / 19.06.2014Коментари (44)7305
Няколко души от спортно-техническия щаб на Локомотив Пловдив са подали заявление за прекратяване на договорите си с клуба, научи Plovdiv24.bg. Става дума за легендата Христо Колев - Бащата, Красимир Костов, Константин Павлов и Илко Дойчев - Фена.

Като мотив за действията си четиримата посочват забавяне в плащанията за няколко месеца от настоящата 2014 година, както и за месеци от 2013-а.

Заявленията са адресирани до Светослав Мушанов, а в тях между другото се казва:

Приемете настоящото заявление и за покана, с която Ви каня да изплатите дължимите ми месечни възнаграждения в най-кратък срок. В случай, че не ми изплатите дължимите суми, ще сезирам компетентните органи в БФС, инспекцията по труда и компетентния съд.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Иване,лешперче коментирай тва бе смешник на заплата коментирай бе пу*ко заспала
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 19.06.2014 г.
+4
 
 
ядосан, иван и наркоман били един човек. Може, аз казвам че са трима и си лягат заедно. Не е срамно да си пе***аст с психични отклонения, в България има добри специалисти. Няма от какво да се срамуват.
0
 
 
Ако новите собственици не платят и стотинка по погасяването на задълженията, те пак ще са дали повече отколкото Коко. Коко не само не ги погасява, той ги създава. Схемата за източване на пари е много лесна, ако искаш мога и да ти я нарисувам. След като Коко твърди че издържа Локомотив а не Локомотив него, защо той толкова се напъва като костилка в г*з да остава в този клуб? Всеки нормален човек би се оттеглил от едно такова губещо начинание.
+1
 
 
Иван овчаров каде си ? Зализано педерасче кажи как стоят нещата пак ли е льжа?
+2
 
 
Наркомане това че си абсолютен БОКЛУК като твоя баща - СВИНЯТА ДИНЕВ, е ясно на всички ! Даваш ли си обаче сметка колко хора вече са ти набрали и когато излезеш от анонимност какво те очаква ? А тези документи за порен път доказват , че със СВИНЯТА от сандански трябва да се заеме прокуратурата ! Крайно време е !!!
0
 
 
виждам потниците са се активизирали и измислят нови лъжи. Явно имат голяма далавера да прилапат Локо - интересно обаче защо никой бизнесмен не мисли така. "Достойните" си правят ножи никове за да изглеждат повече, че чак се представят и за беройци... Много "достойно". Искам само на бързо да отговоря на "бероеца" въпреки, че видах че Боримиров му е отговорил. В този коментар има много пропуски и различия в ситуацийте - например "подкрепата от общината" в един град като Стара Загора където има само един отбор, формата на А група, а следователно и телевизионните права (нека питаме Любимец какви са му приходите от тях), спонсорството и най-вече тази "средна посещаемост" от 5000 на мач....:) :) (на дербито имаше под 3000 - само да кажа). Не смятам да навлизам в подробностти защото всеки здравомислещ човек може да разбере утопията, само искам да попитам - Ако това беше вярно защо Нефтохимик е в Б група, Етар в Я група и т.н.. Искам още да попитам, след като е толкова лесно защо се страхувате да си направите нов "чист и свят" Локомотив и да си го самоиздържате. Престанете!!! Не може 30 човека да се налагате над всики други локомотивци!!! Като не ви харесва имайте достойнство да си направите нов отбор и да докажете, че сте прави. Само, че и самите вие не си вярвате...
-4
 
 
и защо са нужни тези нови никове?! Видяхме ви колко сте на "бунта"... Айде имайте малко достойнство де...
-4
 
 
интересно новите собственици дали ще платят дължимите суми??!! Ааа, забравих - вие се каните да обявявате фалит за да избегнете плащането точно на старите задължения....
+2
 
 
Вече и аз съм, коко да се маха писна ми спирам да чета и пиша .и ми сложили тея маймуни днес в сайта, да се стряскам като го отворя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: