ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Бонев: Други да се махат, а не Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 07.04.2014Коментари (25)8676
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев реагира остро на обявеното желание от Мартин Камбуров да напусне след края на сезона. След мача с Лудогорец Зума се е обадил на нападателя, за да го помоли да остане на "Лаута".

"Истина е, че звъннах на Мар­тин. Не той е човекът, кой­то трябва да си тръгне. Има други мъртви души, от които трябва да се освободи отборът. Камбуров е дал много на Локомотив и бъдещето на клуба е в такива хора като него", каза Зума пред в. "Марица".

"Говоря не само като футболист, а също като треньор или директор. Само по този начин можем да запазим нашата идентичност и да върнем хората по трибуните. До края на първенството има още доста време. Ще говорим пак с Мартин. Много неща могат да се променят и се надявам той да остане", добави легендата на "смърфовете".
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Бонев е легенда! Пълен респект към него! Папагалите такава легенда нямат! И никога няма да имат! Камбуров си възвърна формата при нас, стана голмайстор и гледа в друга посока - толкова много е дал на Локо, че не го осъждам, но няма и да го моля да остава! Също и някои други и от ветераните, и от младите, но недоказващи се! Ясно е че догодина ситуацията ще е доста различна, но трябва да се направи така, че отборът безпроблемно да играе в А-група, без излишни колизии във В и Б! Коко трябва да застане като мъж и ясно да каже какво възнамерява! На него само можем да благодарим за вече направеното, и ако вече финансово няма възможност или желание да издържа отбора, да го изпратим като локомотивец, достойно, а не да вдигаме парцали с надпис "Коко,вън"! Но не трябва да държи всички в неяснота, надявам се, че ще постъпи достойно и мъжки!
на 07.04.2014 г.
+4
 
 
Императора в CSKA,Тото Динев в ''Пайнер'',Зулума кмет на ''Източен'' и всичко е точно какво го мислите толкова.Локуто къквото стане мннооо важно..
+1
 
 
Бонев е прав ! Той вижда бъдещата икона на Локомотив в лицето на Марто. Бонев е дал толкоз много на Локомотив и ми е жал да гледам как някъкви пичлеменца, които никога не са имали възможност да го гледат на живо да се опитват да го оплюват. Опомнете се !!! Локомотив се слави с НАЙ-ВЯРНАТА публика, която вижда и адмерира позитивността в играта и подкрепя своя отбор до последната секунда дори и да губим. Само с негативизъм и критики няма да стане, а що се отнася до Мартин от него зависи дали ще може да наследи Бонев.
+4
 
 
Камбура не е в конфликт с КОКО или някой от персонала а Йордан Господинов и Данчо тъча!!!На полувремето с Лудогорец почти не се сбиха!Двамата Данчовци продават мачовете с КОКО!!! Камбура напуска точно заради тях!!!
на 07.04.2014 г.
-2
 
 
Бонев,Бащата--->Камбуров,Мето Стойнев,Тунчев,това е линията на приемственост която трябва да следваме.Всичко друго е от днес до утре.Само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Камбуров трябва задължително да остане,Локомотив има нужда от него
-1
 
 
Една жива легенда на ,,Локомотив,, ни остана и вие плюете по нея, долни помияри! Само след месец и половина пак само на него ще се надяваме да търси и дано намери нов собственик! И това, заради вашите идиотски действия, които унищожават отбор, който с няколко попълнения би се борил за зона УЕФА, а поради вашата сомоубийствена глупост ще ритаме в ЗОНИТЕ!!!
-3
 
 
тук някой фенчета имат нещо против Бонев.Не ставайте смешни бе деца. Първо вземете зарадвайте майките си с някоя добра оценка и някой друг изкаран лев,покажете че ставате за нещо на този свят,ПЪК чак тогава може да помислите по-какъв начин да погледнете Бонев,дали с наведени глави или изобщо да му се появите.
+14
 
 
Буфери Камбура наистина ви трябва той ви единия двигател на локомотива а другия двигател Лазаров малко е истощен вече да остане Марто а други да се махнат заедно с почетния кърлеж Зулума и ви желая успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: