ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (28)
Велин Терзиев: Ще сме благодарни на всеки един, който помага на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 15.07.2014Коментари (24)7358
© Plovdiv24.bg
Велин Терзиев е член на Управителния съвет на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", което в момента притежава акциите на клуба. Терзиев даде кратко интервю пред официалния сайт на черно-белите относно работата на новото ръководство през изминалата седмица.

- Г-н Терзиев, измина точно една седмица, откакто Неделчо Матушев изведе отбора за първата тренировка на Лаута. Ще има ли достатъчно футболисти Локомотив (Пд) за първия мач с Левски, който е тази събота?

- Направихме всичко възможно в този кратък срок да се справим. Привличат се момчета, които имат желание да играят със сърце и душа за Локомотив. Тръгнахме буквално под нулата, но мисля, че вървим по правилния път. Радвам се, че преговорите с футболистите минават гладко и главният мотив да заиграят в отбора не е финансовият.

- Успяхте ли да намерите хора, които да помогнат финансово на клуба в този тежък момент?

- Постоянно водим преговори с доста бизнесмени. Идеята ни е да ангажираме колкото може повече хора, които да помогнат в този труден момент. Искаме да направим малко по-различна структура за ръководене на клуба и дори когато един ден, дай Боже, се появи благодетел на клуба или основен спонсор, да му дадем един нов работещ модел, с който да му е по-лесно и на самия него. Когато постигнем някакво споразумение, веднага ще го обявим пред обществеността. На първо време от Община Пловдив ни помогнаха много, за което сме им благодарни. Виждате, че целият спортен комплекс "Локомотив" е изцяло почистен и освежен с тяхна помощ. За жалост, старото ръководство на клуба не е потърсило съдийствие от общината, която все пак е собственик на стадиона.

- Очаквате ли феновете да подкрепят Локомотив?

- Основната сила на Локомотив са феновете. Знаете, че и ние самите сме част от тях. Сигурен съм, че всеки един наш привърженик ще дойде да подкрепи отбора, защото единственото нещо, което сега подкрепя, е нашият Локомотив. Няма какво да ни разделя. Разчитаме на всеки един фен да закупи абонаментна карта, с което да даде своя принос за развитието на Локомотив в този труден момент. Дори тези, които нямат финансовата възможност, поне да покажат своята съпричастност и доверие към това, което се опитваме да направим. Времето ще покаже, и то много скоро, дали това е правилният подход.

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2014 г.
0
 
 
Ръководството на Локомотив Пловдив ще даде утре (сряда, 16 юли) пресконференция за представителите на медиите. Брифингът започва в 11,30 часа на Лаута. На журналистическите въпроси ще отговарят председателят на Сдружение "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев и старши-треньорът на отбора Неделчо Матушев.
-1
 
 
ГРАНДА се управлява от образовани и интелигнетни хора а локум-джамията от разпространители на амфети и кебапчета...ахахахахааххахахахахахаха
0
 
 
Работата не върви на добре, потници. По-хубаво скоро да избягате и вие и да престанете да съсипвате отбора.
+3
 
 
Случайно някой да знае кои представляват тези момчета който вървят по офиси и магазини и средни предприятия и искат собствениците да дарят за каузата понеже били Локомотивци ,приличаха ми на онея който караха мъже на 60 години заклети локомотивци да пеят песни ако искат билет
на 15.07.2014 г.
-1
 
 
Жълтия катун се разпада, а те се правят на локомотивци и пишат по нашите теми. До къде стигна нещастието на жълтия туркопоклонник...Мъка, мъка, мъка!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 15.07.2014 г.
+2
 
 
ГОЛЯМО РЪКОВОДСТВО.СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА КЕБАПЧЕТА И ПОТНИЦИ.С КОКО БЯХМЕ 3 А С ВАС НЕ СЕ ОЧЕРТАВА ДА СЕ ЗАДЪРЖИМ В ГРУПАТА.НО НЕКА ДА НЕ СЪМ ЛОШ ПРОРОК.САМО ЛОКО
+4
 
 
Жьлти мангали какво става всеки бяга катуна се раазпадааааа
+7
 
 
Локото няма пачки ама има стадион...
+5
 
 
Пловдив е с Локо Пловдив и краят на тото-мачовете и себераздаването на терена ще върнат достойнството на града ни !.....! А Селчовците да се скрият... Хроничната болест "1912 подлоги в действие".....колко ДПС химия има в "Строежа"???? .... Путялик Сопотъ КоматИвУ....Няма как да се премените, за да не помним в Пловдив, че сте мажоретки на Бюреков...от В група с крадените пари и още неплатения лиценз на Металик Сопот ви насадиха в А група. Протекциите на Перуката и общия спонсор на БФС и Ботев....се казва КТБ.....Е? Докага ще се правите на недоразбрали и невинни, селяндури !?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.07.2014 г.
-5
 
 
Абе, много рано свършихте пачките, дето бяхте натрупали?:D:D:D То, първенството още не е почнало, вие ревете вече? Ами сега?:D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: