ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Отборът още не е готов, нужно е търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 16.07.2014Коментари (8)2976
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Неделчо Матушев говори за очакванията си за предстоящия сезон в "А" група. Той взе участие в днешната пресконференция на новото ръководство на "черно-белите".

"Радвам се, че съм в Локомотив в този труден момент. Надявам се с моя щаб и футболистите, които разбират каква е ситуацията в отбора да успеем всички заедно съвместно да излезем от тази ситуация. 

Надявам се, че с тези млади момчета и публиката да успеем да се противопоставим на другите отбори и се надяваме, че ще успеем да побеждаваме.

Действително отбора не е готов физически и тактически. Има играчи, които се познават от 3 дена, но с общи усилия ще се опитаме да излезем от тази ситуация.

Искам от Локомотив да играе добър, атакуващ футбол и най-вече да радва хората, които ще са по трибуните. Знам, че ще е трудно, но с общи усилия ще се опитаме да излезем от тази ситуация

Апелът ми към всички е да бъдем малко по-търпеливи към тези млади момчета, на които ще разчитаме за бъдеще. Знам, че ни предстои много труден момент. Ние сме тук в името на Локомотив. Дано с общи усилия, колектив и позитивизъм да направим Локомотив с нова визия и имидж", коментира Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ние сме зад теб и момчетата ни който ще защитават наща емблема !!!
-2
 
 
Петима НЕградски палячовци пишат с Локомотивски никове. Добре - разбрахме, че сте много комплексирани на тема ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ!!!Футболистите и треньора са на прилично ниво. Има ентусиазъм и най-важното - ЛЮБОВ. Много фенове ще се завърнем на стадиона, след края на срамната последна година на тото свинята.Локомотив до гроб!!!
+4
 
 
пМатушев прав си , че отбора не е подготвен физически и тактически , защото го събира в последния момент. Но защо изгони повече от 11 физически и тактически подготвени футболисти , които бяха привлечени от Коко Динев и подготвени от Велев . Нали и те щчха да играят за Локомотив Пловдив , или за тебе има два отбора с едно име и единия трябваше да бъде унищожен ?
+3
 
 
Матушев, не знаеш още с какво си се захванал.Нямаш си представа какво предстои в клуба.Потниците, Атанас Узунов и Зума така ще се осерат, че след време нямат да имат очи да се покажат в Пловдив. Намаме време за Потното ЛОКО!
+1
 
 
Ето кои футболисти ще защитават честта на Локомотив по терените из България за сезон 2014/2015: Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Венелин Филипов, Христо Стамов, Ангел Грънчов, Васил Пайталов, Ивайло Димитров, Александър Витанов, Даниел Граматиков, Деян Молдованов, Георги Вълчев, Благой Наков, Богомил Дяков, Александър Якимов, Дани Кики, Станислав Маламов, Георги Стефанов, Бранимир Костадинов, Айкут Янъков, Иван Пудев, Александър Даков.
+1
 
 
Браво Неделчо. Пловдив е с теб. Сaмо напред и нагоре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: