ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец се точи за звездата на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 15.09.2012Коментари (31)9760
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Лудогорец точат зъби за бразилския халф на Ботев Вандер Виера.

Скаути на разградския клуб, които наблюдават всички мачове в шампионата, бързо разкрили страхотните качества на кариоката и името му вече е на първо място в списъка за трансферите през зимната пауза в родното първенство.

Нещо повече - от ръководството на Лудогорец били готови да извадят нужните пари, за да вземат правата на футболиста от Ботев. Според специалисти 23-годишният юноша на Фламенго е сред най-добрите чужденци, подвизавали се досега в българския шампионат.

Затова собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бил готов да плати, независимо каква е цената на играча. От Левски също се облизват за бразилеца, след като видели качествата му по време на шампионатния мач от II кръг между двата отбора на "Герена".

Запознати с трансферния пазар у нас обаче са категорични, че "сините" нямат никакви шансове да се домогнат до Виера, тъй като не разполагат с финансовите ресурси на Лудогорец.


Източник: Sport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
12.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Guizza
премахни филтъра

0
 
 
аххаха Домусчиев управлява капитали с оборот 500 милиона евро на година ако иска може да купи 10 като Вандер. Заплатите в Лудогорец за от 10 хил евро нагоре ,я сега се замисли най-високата в Ботев колко е? Бадема взима 25 хил евро на месец и преди трансфера прибра 200 хил евро на ръка... Как ги пишете тези неща ,че му свършвали парите не знам, изобщо не сте наясно кой е Кирил Домусчиев... Да ви разясня ли колко долен човек е Цв. Василев ? Как всичко което се случи на Гриша Ганчев беше дело на Цв. Василев ? Понеже Г.Г. тегли огромен кредит от Цв. Василев за да построй завода за автомобили и в условия на криза Цв.Василев промени условията по договора на кредита ,за да може да преватизира завода на Г.Г. и все пак не му се получи ,въпреки всички долни номера. На който не му харесва да ми цъка колкото иска минуси, Домусчиев ,ако иска ще купи Вандер без да му мигне окото... Мога да ви кажа много истини които на някой ще се харесат на други не, но в коментарите ми не изразявам пристрастност към Локомотив или Ботев ,аз обичам пловдивските отбори без значение Марица ,Ботев или Локо, и ме е яд когато вие феновете се обиждате по между си или цъкате минуси защото сте като коне с капаци и не искате да видите истината... Айде със здраве и дано след 2-3 години дербито на Пловдив се превърне в дерби за Шампион на България! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев ще се снимат с купата преди мача с Арда
Ясни са съперниците на Ботев за Лига Европа! Има преодолими отбори, "канарчетата" - непоставени
Граждански съвет с въпроси за стадион "Христо Ботев", обърна се към Костадин Димитров и Бойко Борисов
Керкез и Платек харесаха национал на ЦАР, Ботев почва преговори със Славия
Керкез: Никой не обича да губи! Искаме да играем важна роля в първенството следващата година
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: