ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон: Сгреших като напуснах Локомотив, извинявам се
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 27.07.2011Коментари (50)8477
© Plovdiv24.bg
Любимецът на "черно-бялата" публика Даксон Да Силва се съгласи да говори, специално за феновете на Локомотив. Той им е добре познат, по време на предишния си престой на Лаута, но остави противоречиви мнения след самоволното напускане преди година и половина.

Днес, Даксон съжалява и се извинява.

"Бил съм тук четири години, това е моят дом. Чувствам се много добре, мисля че нещата вървят към по-добре. В Бразилия винаги се интересувах какво се случва с Локомотив. Организацията е много по-добра, има и поставени по-високи цели. Не съм в оптимална форма, но мисля, че в момента съм в състояние да изиграя едно полувреме. Не ми е нужно много време, за да вляза в ритъм. Няма проблем и с документите, жълтата ми карта мога да получа бързо", разясни бразилецът.

"Преди два месеца изкарах подготовка с един бразилски отбор. Стоях си в къщи, защото без жълта карта не мога да ида никъде. Педриньо е мениджърът ми, но се разбрахме преговорите с Локомотив да си водя сам. Той остава мой приятел. Помогна ми да отида на проби в румънския Миовени, където търсеха футболисти. Изиграх два мача, но им трябваше повече играч с дефанзивни функции. Това не е моята сила и се отказах."

Даксон говори трудно за напускането си от Локомотив преди година и половина. Признава, че е сбъркал, но това се усеща много по-добре в гласа му.

"Избягах от Локомотив, в търсене на нещо по-добро за мен. Така съм мислил тогава, сега осъзнавам, че сгреших. Тази една година беше много трудна за мен. Нямах работа, нямах пари. Сега мисля, че съм друг човек, мисля по друг начин. Най-близко до мен беше баща ми, семейството ми, приятелката ми Аманда и Гунди (бел. ред. Директорът на стадион "Локомотив" Никола Николов). Всеки път когато се чувахме ме караше дада се връщам, разказваше ми за промените на Лаута. Когато се заинтересуваха от мен, първо говорих с Атанас Узунов, после с Христо Бонев и накрая с Бранко Милованович. За мен предизвикателството Локомотив тепърва предстои и започвам работата си тук от нулата. Осъзнавам, че ми подават ръка и ще дам всичко от себе си, за да не разочаровам. Искам да се извиня на ръководството и на феновете. В живота има и грешки. Аз сгреших. Отново съм тук, но съм друг човек. Благодаря на запалянковците за обичта им, осъзнавам че ме чака много работа. Не се притеснявам от конкуренцията в Локомотив, това е добре за по-добрата игра на отбора", не скри вълнението си Дакси.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Божидар Г
премахни филтъра

+7
 
 
Евала !! От думите му се сетих за всички емоции които ни даваше на всеки мач било то подаване с задна ножица или гол красавец ... каквото и да си говорим Даксон ни трябва много бях казал на един приятел че играта на Сержито наподобява играта на Даксон ... А се точно този стил а именно техничен и много динамичен се завърна .. ето защо се радвам че е пак при нас !! .. ВСЕКИ ГРЕШИ ... Дайте му шанс колеги сам ни дърпаше момчето по едно време !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: