ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Локо загуби от Кайрат с 2:4, прекратиха мача в 85-ата минута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:45 / 05.02.2017Коментари (3)6519
©
Локомотив Пловдив загуби от вицешампиона на Казахстан - Кайрат, с 2:4 предпоследната си контрола от подготвителния лагер в Турция. Спарингът обаче бе прекратен в 85-ата минута, тъй като част от осветлението на стадиона загасна. След 5-минутно чакане главният съдия реши да надуе свирката за край на двубоя.

Попаденията за "смърфовете" вкараха излезлият с капитанската лента Дани Кики и Ияд Хамуд. Това бе второ поражение за черно-белите след 0:1 от Слован Братислава.

Двубоят в курорта Белек започна ужасно за пловдивчани и те получиха гол още в 40-ата секунда. Жерар Гоул се отскубна зад гърба на всички защитници на Локо и останал сам срещу Харуби, насочи топката към горния ляв ъгъл на вратата за 0:1.

Първата опасна атака на черно-белите дойде чак в 31-ата минута. Веселин Марчев шутира от 20-ина метра по земя, но топката профуча покрай гредата в аут.

Две минути по-късно пловдивчани претендираха за дузпа. След разбъркване в наказателното поле на Кайрат топката среща ръката на техен футболист, но главният съдия не посмя да посочи бялата точка.

В 41-ата минута Кайрат отбеляза втори гол, но той бе отменен заради фаул срещу вратаря на Локо Харуби.

В 60-ата минута Кайрат удвои резултата след слаба намеса на вратаря Илко Пиргов. Това стана след центриране на Барбузов от фаул, при което нито един футболист не игра с топката и тя се озова в долния десен ъгъл на Илко Пиргов за 0:2.

В 65-ата минута Кайрат вкара трети гол. След центриране от корнер последва удар, който Илко Пиргов отрази. Топката обаче стигна до футболист на казахстанския тим и от 10-ина метра той направи успешна добавка за 0:3.

Само в рамките на две минути (между 73-ата и 75-ата) Локомотив се върна в двубоя с две попадения. Първо капитанът Дани Кики овладя една топка на границата на наказателното поле и с премерен удар с левия крак я прати в страничната мрежа за 1:3.

След това Димо Бакалов бе изведен на дузпата и комбинира с пета към Ияд Хамуд. 15-годишният юноша на Локо овладя хладнокръвно и от 2-3 метра с левия крак вкара за 2:3.

В 83-ата минута обаче груба грешка на Стефан Йефтоски уби интригата. Македонският халф загуби елементарно топката в средата на терена и футболист на Кайрат се откъсна сам срещу Илко Пиргов. Последва шут покрай плонжа му за 2:4.

Точно две минути по-късно осветлението на терена спря. Съдията изчака около 5 минути, но след като разбра, че повредата няма как да бъде отстранена бързо, наду свирката за край на мача.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби (46- Илко Пиргов), Пламен Крумов (65- Шоко), Димитър Везалов (46- Александър Тунчев), Павел Виданов, Иван Горанов (64- Роберт Петров), Стефан Йефтоски, Мигел Луке (64- Дино Мартинович), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Парвиз Умарбаев (64- Ияд Хамуд), Дани Кики.

Пълен запис от мача може да гледате в прикаченото видео!

 

Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
13.03.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ЩЕ БЕРЕМ МНОГО ЯДОВЕ С ТЕЗИ ВЕТЕРАНИ В ОТБОРА...НИКАКВА СВЕЖА КРЪВ НЕ СЕ ВЛЯ В ОТБОРА ПРЕЗ ЗИМНАТА ПАУЗА...
+1
 
 
Роберт не знам за какво го взе Едо нямаше верно отиграване груби грешки в защита и фатална на Йетковски иначе не лоша игра на отбора и то без Камбура незнам защо не игра а и Серджо не трябва ли да влиза вече тя свърши подготовката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: