ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Срам ме е заради сексскандала, давам на Ераносян оценка 5
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 16.12.2016Коментари (5)5967
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев направи коментар относно големия сексскандал, който се разрази в клуба, а освен това даде и оценка за представянето на черно-белите през есенния полусезон.

Ето какво заяви Христо Бонев пред Блиц:

- Г-н Бонев, как ще коментирате скандалната сексуална оргия, в която участваха двама юноши на Локомотив (Пловдив)?
- Знаете ли, ще бъда откровен с вас. Мен ме е срам. Срам ме е, че подобно нещо се случи с футболисти от нашия клуб. Локомотив е институция в българския футбол и никой досега не беше лепвал такова черно петно върху емблемата ми. Да, става въпрос за млади момчета, едното даже е дошло от София, но това категорично не ги оправдава. Напротив! Много съм доволен, че собственикът на клуба Христо Крушарски веднага е наредил тяхното отстраняване. Нека се знае, че всеки, който стъпи малко встрани, няма място в нашия футбол. А тези момчета са стъпили не малко, а много встрани...

- Оценката ви за представянето на отбора през есенния дял на първенството?
- Трябва да уточня, че ще разделя нашето представяне през есента на две части. разделим есенния полусезон на две части - първо при Илиан Илиев, а след това при Едуард Ераносян. Илиан доведе много футболисти, но доста от тях не успяха да се наложат в отбора, въпреки че г-н Крушарски изпълни всичките му желания. Просто тези играчи разочароваха. Това беше причината Илиев да напусне сам треньорския пост на Локомотив. Не искам да давам оценка на неговия престой, тъй като е бил мой футболист в националния отбор. Каквото има, съм му го казал в очите. При Ераносян нещата потръгнаха. Още първите му действия бяха действия на промяна - и в стила на игра, и в мисленето на футболистите. Виждат се новите промени, които Ераносян иска да постигне в отбора. На него мога да му дам оценка, защото сме играли заедно, а освен това съм бил и треньор. Него го оценявам с много добър 5.

- Какви ще бъдат целите на тима през пролетта?
- Най-точният отговор може да го даде Ераносян, защото той е треньорът. Заедно със своя екип ще видим какви футболисти ще привлекат през зимните пауза. Чак тогава можем да говорим за цели. Но познавайки Крушарски, знам, че той ще иска отборът да е колкото се може по-напред, без да се жалят средства.

- Защо според вас футболът ни е на такова дередже?
- О, това е дълга тема. Трябва поне три дни да говорим, за да изтъкнем всички причини. Те са много. Трябва да се намерят специалисти и методисти в школите, където да се поставят на правилна основа подготовката и възпитанието на младите футболисти. Другият начин е да си богат колкото Домусчиеви, да купуваш скъпи футболисти и да успееш. Но в България няма достатъчно хора с такива финансови способности.

- Дали скоро ще излезем от кризата?
- Ако продължаваме да работим в същото темпо, излизането ще е някъде към 2050 години. Дано младите го видят...

- Мнозина твърдят, че повечето днешни футболисти мислят предимно за външния си вид, а след това за работата си на терена. Вашият коментар?
- Това е някаква странна мода. Повечето играчи, както у нас, така и в чужбина, не мога да различа какъв е цветът на кожата им - бял ли е, черен ли е, зелен ли е, червен ли е. Ръцете им целите нашарени, телата им - също. Веднъж един юнак се съблече гол до кръста и се обърна. И какво да видя - ами то цял атлас на гърба му. Някакви острови и морета. Викам си - това е явно някакъв мореплавател, станал футболист. А за прическите да не говорим. Пускайки един мач по телевизията, можеш да се смееш постоянно от външния им вид. То са руси, оранжеви, кълцани, някакви релси имат по главите, та се чудиш влаковете ли минават по тях, теснолинейки ли.

- Макар и за кратко, вие сте носили екипа на ЦСКА. Припознавате ли настоящия футболен клуб от стадион "Българска армия"?
- Знаете ли какво е едно от моите големи желания. Един ден ЦСКА и Левски да върнат славата и формата си. Защото българският футбол има нужда от тях. Евала на Лудогорец, страхотни са. Видяхте какъв мач направиха в Париж. Направо им скриха топката на скъпите звезди от ПСЖ, които по нищо не отстъпват като качества на разградчани. Но въпреки всичко ЦСКА и Левски трябва да бъдат отново сред колосите на българския футбол. Питате ме дали припознавам тима от Борисовата градина. Ще ви отговоря само с едно изречение - ако Гриша Ганчев го нямаше, днес нямаше да има ЦСКА!.

- Ако вие участвахте в анкетата за футболист №1 на България, каква ще бъде вашата тройка?
- За мен Владо Стоянов е №1. Той е човекът, който с изявите на терена допринесе много за клубния ни футбол. На второ място, дано не се учудите, поставям Мартин Камбуров, който на тези години прави чудеса. Той е човек, който може да поведе цял отбор. И не знам защо го пренебрегват и не го викат в националния отбор. На трето място поставям близнаците в Славия Петко и Андреа Христови. Като стана въпрос за "белите", искам да поздравя Венци Стефанов и Владимир Иванов-Фугата за състава, който са изградили. Ако го съхранят и доразвият, този тим ще остави много голяма диря в българския футбол.

Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
13.03.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.12.2016 г.
0
 
 
Защо не стоиш на резервната скамейка.....Ераносян ти даде направление,и знаеш ли колко ти харесва Владо Стоянов???? До толкова,че настрои футболистите срещу Ераносян и той си тръгна....
Сподели какво ново....
на 17.12.2016 г.
-1
 
 
Голям футболист и треньор . За съжаление сега няма такива като него.
Aнонимен
на 16.12.2016 г.
+1
 
 
свинщо е притеснен ,за какво бе шопар.
0
 
 
Нищо не е станало Бонбонев! Всеизвестно е, че след всеки клубен автобус върви един и с к**ви за отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: