ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ераносян или мълчи като риба, или си казва това, което му е на устата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 01.12.2016Коментари (0)3774
© Plovdiv24.bg
В един момент ще вземе да се окаже, че Едуард Ераносян и Локо Пловдив твърде дълго са се мъчили един без друг. Има треньори, които могат да работят на определени места с голям успех, какъвто в други клубове не им се получава. Ето, както на Георги Иванов винаги му се случват добри новини в Черно море, на Ераносян му се нареждат картите в Локо Пловдив.

Ако в следващия кръг отборът на Едо победи тима на Гонзо, то Локо Пловдив ще излезе на трето място. И то с четири точки повече от считания доскоро за хит Дунав Русе. Дали това би означавало, че Локомотив ще поеме хитовата щафета от новака в групата? По-скоро не.

Локо Пловдив си е Локо Пловдив и може да бъде хит само ако е на едно от първите две места. А и Ераносян на "Лаута" не е нещо ново и не трябва да се третира като хит, въпреки че през последните години много претенциозни треньори се опитваха да излъскат Локо Пловдив без особен успех.

Едуард Ераносян си има своя марков подход към нещата, а и е от тези треньори, които или мълчат като риби, или си казват това, което им е на устата. Едо също така умее да бяга от неудобните въпроси, затова няма смисъл да го питаме какъв климат е заварил в съблекалнята. Макар че изобщо не е трудно човек да се сети какво е било по времето на Илиан Илиев, който има маниакална непоносимост от присъствие на клубни президенти в съблекалнята по какъвто и да е повод.

Ето, сега при Ераносян няма такива изисквания, собственикът Христо Крушарски влиза при отбора и дали си говорят за пари, дали си разказват вицове - не знаем, но е видно отдалече, че в Локомотив Пловдив има живец, има настроение, а и нека не го крием - има и футбол, въпреки че Едуард Ераносян има на пръв поглед особени, но ефективни разбирания за играта. Помним от предишния му престой на пейката на "Лаута", че докато го вземат на сериозно, после докато му разкрият стила на игра, и вече бе късно и в крайна сметка Локо Пловдив стана шампион.

Може би и сега имаше нещо такова. След като Ераносян дълго време бе без работа, а след това не му се получи нищо в Лудогорец, може би колегите му са го подценявали. Но след добрия му старт, победата над Ботев в градското дерби и успехът на "Герена", три точки у дома срещу тимове като Монтана изглеждат фасулска работа.

Следващите тестове ще са показателни - Черно море в Пловдив и особено Лудогорец в Разград ще ни дадат насока дали пък не се задава нещо по-сериозно от Локо на Ераносян.


Източник: Желю Станков, "Тема спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
13.03.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: