ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Карагарен: Готов съм да се върна в Локо, никога не бих играл в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 13.03.2017Коментари (52)10488
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Дунав Русе Бирсент Карагарен бе избран за футболист на месец февруари в традиционната анкета на Пресклуб България и на специална церемония в пресклуба бе награден със значката "Златната топка".

Карагарен получи 11 гласа от участвалите в анкетата 25 спортни медии и редакции, с 1 глас по-малко е Руи Педро /ЦСКА/, а 4 гласа има Иван Минчев /Славия/.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен, тази престижна награда е заслуга и на моите съотборници, мисля, че тя ще ми даде повече самочувствие да играя по-добре в следващите мачове", каза Карагерен при награждаването.

Той поясни пред репортерите, че е напуснал "Локомотив" Пд заради думите на старши треньора на пловдивските железничари Едуард Ераносян, че повече няма да разчита на него.

Карагарен добави, че му липсват съотборниците от Локо Пд, най-вече Дани Кики и Мартин Камбуров, с които си е партнирал на терена най-добре.

"Вече съм играч на Дунав, момчетата ме приеха много добре, играем успешно и амбицията ни е да завършим в първата шестица преди втория етап на шампионата. В четвъртфиналите за Купата на България ще срещнем Верея, който е добър отбор, но ще се стремим да ги преодолеем", каза Карагарен, цитиран от Нов спорт.

За предстоящия двубой с Лудогорец той сподели, че мачът ще бъде много труден, но всичките му съотборници са амбицирани да дадат максимума от себе си.

Футболистът заяви, че е готов да се завърне в любимия си Локомотив Пд, а ако получи оферта, ще приеме да се състезава и за най-добрите български отбори, единствено не би играл в Ботев Пд.

"Всеки български футболист иска да играе в Левски, ЦСКА, Лудогорец, защото това са водещите отбори у нас. Мисля, че трябва още да се докажа, за да играя в такъв отбор".
Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
14.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Брамо, Биска! Личи си, че си наше момче - ЛОКОМОТИВЕЦ по душа и сърце! Едо сбърка...и не само за теб!
+2
 
 
Ние никога не бихме допуснали и да си помислиш да играеш в Ботев.
+1
 
 
Мангал, кой те знае теб, че сам се предлагаш?!
на 13.03.2017 г.
-1
 
 
Каракретен - никога не бих играл за Байерн ! Макар те никога да не са чували за мен... Дебилен буфер.
0
 
 
Аз пък най-отговорно заявявам, че никога не бих играл за Барселона. Нищо, че не ме познават. Толкова съм се комплексирал от тях, че не искам и да ги чувам. :)
+1
 
 
Аве пичове това ли беше момчето което даде име на базичката.....КАРАГЕРЕН-АРЕНА.....да ви е жива и здрава за вечни времена АМИН.....КЪНЧОВА ПОЛЯНА.
0
 
 
Карагере лисваш ни и дано Едо си отвори очите.Ти все още искаш в Локо пд въпреки думите на Едо.Ти си Истински локомотивец който никога не би станал папагал.само Локо пд
-5
 
 
Жълтури, не се занимавайте с Карагарен, струващ ХИЛЯДИ ПЪТИ повече от целия ботевЪ! Какво има ботевЪ- 12 милиона дълг, дупка вместо стадион и трябват нови 25 000 000 лева за него, тоест трябва да ви се отнеме базата за КРЕДИТОРИТЕ,после автобуса, да се продаде всеки играч, от който може да се вземе нещо, но сметката пак не излиза! Затова преминаваме към емблемата(поредната) за продан, после екипировката, долните гащи, връзките на калеврите и пак ще сте на минус, така че как да иска да играе Биската в клуб, който струва ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ НЕГО, защо да иска в МЪРТЪВ ОТБОР, ботевЪ няма НИКАКВО БЪДЕщЕ!!!А Карагерен ИМА СВЕТЛО, ТОСЕ ВИЖДА!
+2
 
 
по големи от теб кльощавия са играли в Ботев.не вярвам да си по голям от садъков .друг е въпроса кой ще те поиска или се предлагаш сам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: