ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отличникът в Локо: Не пия и не пуша, ходя често на пикник (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 19.01.2017Коментари (0)3326
©
Завърналият се в Локомотив Пловдив Роберт Петров заяви, че не е и предполагал, че ще се завърне на терена и то при "смърфовете". 38-годишният играч даде специално интервю за предаването на "Домът на футбола" по Диема спорт, в което говори пространно за завръщането си.

Plovdiv24.bg припомня, че македонецът се превърна в отличник в Локо с най-добрите функционални изследвания от всички футболисти в отбора.

"Доста футболисти от онзи отбор на Локомотив Пловдив ми останаха приятели, постоянно се чуваме. Първата ми среща с Едуард бе преди мача с Левски. На шега казах да дойда да помогна и Ераносян каза: "Защо не?". И така стана", започна Петров.

"Не съм и предполагал и не ми е идвало, че ще се върна. Надявах се, че ще се срещнем пак по терените с момчетата, с които играхме заедно, но като треньори, а не като играчи. Но пак 4-5 футболисти от тази генерация да сме на терена, даже и треньорът ни е същият, не съм предполагал".

"Имам си специални програми за хранене. Не пуша и не пия. Личния ми живот - не излизам, защото съм семеен. По-често на пикници и подобни неща. Даже последните три месеца ходих на йога", добави Петров.

"В началото си помислиха, че всичко е шега. Казах, че става дума за Локо Пд. Тук са ми били най-хубавите години и с доза хумор ме приеха, но им казах, че ще видят след Нова година. Приех всичко с усмивка. Това си е мечта за всеки играч - да се върне в отбора, в който е имал успехи", каза още Петров, който се пробва и като треньор в Спартак Плевен и Бдин Видин.

"Това време, което отделят младите играчи на Фейсбук или Инстаграм, е по-добре да го отделят за фитнес. Мисля, че това е проблемът на младите в днешно време. Надявам се, че доста от младите по-сериозно ще приемат нещата и се надявам да има подобрение в идните години", каза още Петров.

"Най-голямото желание на всеки футболист е да играе в градското дерби срещу Ботев. И другите мачове обаче ще са интересни. Всички сега искаме всеки мач да играем срещу Лудогорец, защото е най-добрият отбор в България", продължи играчът.

"След последния договор с Азербайджан, прекъснах за малко - една година. Не тренирах нищо. Опитах с бизнес и постепенно пак започнах. Постепенно обаче пак започнах да тренирам. Футболът си ме влече. Имам опит и с бизнеса, и с футбола и с треньорството", обясни за финал Петров, който има транспорта фирма и туристическа агенция.

Вижте целия материал за Роберт Петров в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
13.03.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: