ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отличникът в Локо: Не пия и не пуша, ходя често на пикник (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 19.01.2017Коментари (0)3395
©
Завърналият се в Локомотив Пловдив Роберт Петров заяви, че не е и предполагал, че ще се завърне на терена и то при "смърфовете". 38-годишният играч даде специално интервю за предаването на "Домът на футбола" по Диема спорт, в което говори пространно за завръщането си.

Plovdiv24.bg припомня, че македонецът се превърна в отличник в Локо с най-добрите функционални изследвания от всички футболисти в отбора.

"Доста футболисти от онзи отбор на Локомотив Пловдив ми останаха приятели, постоянно се чуваме. Първата ми среща с Едуард бе преди мача с Левски. На шега казах да дойда да помогна и Ераносян каза: "Защо не?". И така стана", започна Петров.

"Не съм и предполагал и не ми е идвало, че ще се върна. Надявах се, че ще се срещнем пак по терените с момчетата, с които играхме заедно, но като треньори, а не като играчи. Но пак 4-5 футболисти от тази генерация да сме на терена, даже и треньорът ни е същият, не съм предполагал".

"Имам си специални програми за хранене. Не пуша и не пия. Личния ми живот - не излизам, защото съм семеен. По-често на пикници и подобни неща. Даже последните три месеца ходих на йога", добави Петров.

"В началото си помислиха, че всичко е шега. Казах, че става дума за Локо Пд. Тук са ми били най-хубавите години и с доза хумор ме приеха, но им казах, че ще видят след Нова година. Приех всичко с усмивка. Това си е мечта за всеки играч - да се върне в отбора, в който е имал успехи", каза още Петров, който се пробва и като треньор в Спартак Плевен и Бдин Видин.

"Това време, което отделят младите играчи на Фейсбук или Инстаграм, е по-добре да го отделят за фитнес. Мисля, че това е проблемът на младите в днешно време. Надявам се, че доста от младите по-сериозно ще приемат нещата и се надявам да има подобрение в идните години", каза още Петров.

"Най-голямото желание на всеки футболист е да играе в градското дерби срещу Ботев. И другите мачове обаче ще са интересни. Всички сега искаме всеки мач да играем срещу Лудогорец, защото е най-добрият отбор в България", продължи играчът.

"След последния договор с Азербайджан, прекъснах за малко - една година. Не тренирах нищо. Опитах с бизнес и постепенно пак започнах. Постепенно обаче пак започнах да тренирам. Футболът си ме влече. Имам опит и с бизнеса, и с футбола и с треньорството", обясни за финал Петров, който има транспорта фирма и туристическа агенция.

Вижте целия материал за Роберт Петров в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 175
07.04.2017
07.04.2017
13.03.2017
10.03.2017
07.03.2017
20.02.2017
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: