ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Читател на Plovdiv24.bg за изстъпленията снощи: Срам!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 16.05.2014Коментари (55)11461
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg, фен на Ботев Пловдив, се обърна към редакционната поща на сайта, за да изкаже огромното разочарование от част от привържениците на отбора. Публикуваме мнението на пловдивчанина без редакторска намеса:

"Пишe Ви едни разочарован фен на Ботев Пловдив, разочарован не от отбора, а от част от собствените ни фенове. Не може да се позволява на 200 пияни индивиди да излагат всички нас феновете, не може да искаш да слезеш на долните редове и да те спрат, и да ти кажат, там не може било за групировките. 

Какви сте Вие, какви са тия групировки, хора, които ни излагат пред цяла България ли? Така ли се прави, че те имат голямата вина за тази загуба, вместо момчетата да
играят футбол, те се занимаваха да успокояват феновете да чистят терена от хвърлени предмети, е ми Вие сте виновни драги групировки и тарторите на тях. 

Събирали пари за шоу на мача, за това ли ми отидоха парите, които Ви дадох за бомби, които попречиха на отбора, за да ни изложители и пред собственика ни, да се пита човека за какво давам пари? 

И с новият стадион, които преди ден бях сигурен, че ще построи, а вече не ще потрошите и запалите. Вие малка част от нашите привърженици, не заслужавате да се наричате фенове на БОТЕВ ПЛОВДИВ и дано ръководството намери начин да ви накаже без да наказва истинските фенове на моя любим отбор!", пише до нас този читател.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Долни селски изроди сега вече изчезваме ако боса се откаже ,аз ви го казвам отдавна ама слушам колко велик бил Ботев с великите му феновИ.мамицата ви долна селска а сега да ви видя
+9
 
 
За да се избегнат изстъпления като вчерашните трябва ние всички ботевисти по трибуните да сме по-активни- всяка проява на обида, плюене, хвърляне на предмети по терена и т.н. да не се толерира, този няма място сред публиката на Ботев Пловдив. Ние сами не трябва да допускаме тези хора от публиката, който са дошли да изживеят комплексите, гнева, пиянството си вън. Не фракциите. Вчера стана ясно, че само те не се справиха, сред нас като фенове не може да има хора по-ботевисти, от други. Аз съм един от тези, който дадох средства за хореография, плащам си членски внос в КПБП и искам да мога да почувствам празника, да мога да заведа спокойно детето си, както мен са ме водили като малък, защото ботевизма се предава от поколение на поколение, а не с палене и вандализъм. Тази сутрин дъщеря ми ми каза, че се радва, че ми няма нищо и съм жив и здрав. Е това изобщо не е нормално. Има ги вандалите на снимки, виждат се- нахлуват на терена и си нахлузват качулките с късите панталонки - големи мъже бяха, е да ги намерим и да не ги допускаме на мач повече. Ако не го свършим ние, ще го направи някой отвън и тогава щем не щем ще действаме независимо дали ни харесва.
+12
 
 
Трябва да се обединят истинските фенове и на двата пловдивски отбора против т.н. групировки, фракции или още както ги там наричат! Тези наркоманчета развалят пловдивския футбол, те са еднакво вредни за всички. Много се кефихте, когато т.н. потници прекратиха пловдивското дерби, ама и на вас ви се върна същото! Трябва да се излезе с ясна позиция пред обществеността и да се предприемат мерки!
+9
 
 
А дали не беше умишлено сторено всичко това от шепа олигофрени които ходят и в двата пловдивски отбора да създават проблеми . Или пък завистници ?! Много съм разочарован, с такъв мерак тръгнахме за Бургас. Защо трябва да си стъпил на седалките стой прав но на пътечката .Един час преди мача се сбиха в агитката - резил , пълен резил. На кого беше необходима тази заря като по- голямата част от феновете нищо не видяхме .
+9
 
 
За някой индивиди посещението на футболен мач се състои в следното:1.Изпиване на литър водка по пътя.2.Прокарването и с туба бира.3.Задължително сбиване със себеподобен.4.Мушкане на бомби с миниум и бронз по гащите/скоро на някой ще му литнат топките/5.Чупене поне на три седалки и хвърлянето им на терена.6.Предварително криене на боеприпаси по стадиона на който ще се играе мача.7 Кражби от бензиностанции и магазини по пътя.8.По всяко време на мача от такъв можеш да очакваш въпрос:колко е резултата? Да не продължавам повече.....ако това разбират под "фен",препоръчвам на тези хора да потърсят медицинска помощ по най-бързия начин!!!!
+5
 
 
ето, че и вашите "фенове" ви бутат към Б окръжна. Смеехте се като се борихме с тях, но ето че това ви дойде и на вас на главата. Доколкото разбрах имало FACEBOOK група, която се бори с това "Хулиганите ВЪН".. Крайно време е полицията и държавата НАЙ-ПОСЛЕ да се събудят и да спрат този терoр по стадионите. Тези както ги нарекохте правилно "социални аутсайдери" не се интересуват от отборите ни, те просто си избиват комплексите на стадионите, където си мислят, че са някой!! Ако държавата не се намеси скоро ВСИЧКИ хора с пари ще се оттеглят и мачове ще ходят само футболистите и треньорите...
+7
 
 
От цялата работа вчера не разбрах само едно. Къде бяха чаршафите и тапетите "Вън Цецо от Ботев"? След като цяла година слушам рев как собственикът на Ботев все не намирал време да присъства на мачовете за разлика от други собственици, как трябва да се разбира вчерашната организация, след като беше предварително обявено за неговото присъствие? Има ли някой изтрезнял или някой разгрупирал се от някоя групировка, който да обясни членоразделно? Имам още два въпроса. 1. Има ли съвместна организация за тези вандалщини с много прилики на мачовете на Ботев и Локомотив? 2. Ще се върже ли някой на глупостите за разграничаване на групировките, след като сигурно хиляди като мен чуха много ясно с ушите си ясните инструкции по уредбата "пиротехниката да се пали само след като започнат фойерверките"? Как така организаторите знаят, че ще има дрогирани отрепки, които да палят "спонтанно" забранена за мача пиротехника?
+8
 
 
Кои са тия фенове които все ме представляват...!-Не съм оторизирал никой за това...!-Тия неща стават с представителни събрания,предложения ,протоколи и прочие..!Доста гюветчии се насъбраха и трябва да стане ясно кой кого преставлява и т.н.!!!
+2
 
 
Между другото, днес ще има нова среща между феновете и ръководството относно инцидента вчера.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: