ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Ще търсим победа на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 11.03.2014Коментари (9)5205
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов обяви, че неговития тим ще преследва победа още в първия мач за Купата на България срещу Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двата тима излизат един срещу друг утре от 16:15 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Престои ни труден, оспорван и същевременно важен мач за нас. Имаме амбиция да търсим продължаване напред за Купата и стигане до финал, което ни задължава да играем добре и да търсим победа още в първия мач срещу Левски. Предната година бяхме в сушата ситуация след загуба на Левски от ЦСКА и не можахме да се възползваме. Затова сега ще трябва да извлечем поуки от тази ситуация", коментира Мъри.

"Резултатът в дербито не беше справедлив. Още повече съм казвал, че когато грандовете са наранени са най-опасни. За наказанията само в Левски могат да си решават, който и играч да излезе срещу нас ще се раздаде на максимум. Още повече, че "сините" ще искат да извлекат добър резултат още в първия мач. В крайна сметка, ние не се интересуваме от добрите и лошите страни на нашия противник, интересуваме се повече от нашата игра", заяви Стоилов относно съперника на "канарчетата". 

"Няма да има същия блясък, ако дербито се играе без публика. Да се надяваме от БФС да проявят разум и да вземат най-учтивото решение", каза още Мъри относно предстоящото пловдивско дерби.

"Определено през Купата е по-лесно да се доберем до квота за участие в Европа, защото през първенството мачовете са много повече. Нашата цел все пак и през двете страни да се доближим до Евротурнирите", завърши Стоилов.


Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.03.2014 г.
+4
 
 
Мисля, че трябва вече да сме по-наперени при гостуванията ни! Да се прояви уважение към противника, но нека знаят за какво отиваме - победа! Това според мен има известно психологическо приемущество за нашите момчета, а и респект за противника. Досега Мъри големи метани правеше дори и на най-слабите отбори, днес - добре го каза-:) Ами, така де - не сме кой и да е отбор - БОТЕВ Пловдив сме!
0
 
 
Според мен, приказката "Голям залък лапни, голяма дума не казвай", е издържала проверката на времето. Много фенове се кефят, ако треньорът каже "Отиваме да ги бием, па каквото стане". Досега Мъри не се поддаваше на желанията за големи приказки. Спомням си от едно време, че когато сме излизали срещу Левски, въобразявайки си, че сме фаворити, сме били попарвани. При Феро, когато загубихме с 3:1, както и миналия сезон, се тръбеше, че толкова слаб Левски никога не е имало, и че ще бием с разлика. В едно гостуване през осемдесетте, бяхме наистина много силини. Левски нямаха игра. Бяхме си повярвали, че ще ги бием. Даже и левскарите очакваха да паднат. Поведохме с гол на Костадинов, след центриране на Славков. Играхме силно. Но загубихме с 2:1. Нека да не предизвикваме съдбата!
-2
 
 
Мъри да бие Левски в София? Може, но в някой друг живот!
+4
 
 
Естествено че ще търсим само победа и отстраняване на обора на народа.Скоро време не сме виждали толкова наведени Лесни Сбардак.
+8
 
 
Ее, доживяхме да чуем че излизаме за победа като гост на някой водещ отбор. Ха дано и стане реалност..
+11
 
 
Само Победата ще ни удовлетвори! Всякакъв друг резултат е страх и некадърност!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: