ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строги мерки за мача Ботев - Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 18.03.2014Коментари (8)5836
© Plovdiv24.bg
Ръководството на ОДМВР- Пловдив е предприело всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността и обществения ред преди, по време и след футболната среща между отборите на "Ботев"- Пловдив и "Левски" - София, която ще се проведе на 19 март от 14 часа на стадиона в квартал "Коматево" в областния град. 

В деня на мача - сряда, от 11 часа до приключването му, е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от бул. "Александър Стамболийски" по протежението на Коматевско шосе до кръстовището с околовръстния път на Пловдив. 

При необходимост ще се спира достъпът на моторни превозни средства в квартал "Коматево". Ще бъдат пропускани само превозните средства на масовия градски транспорт и живущите в района, останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути. 

Набелязани са комплекс от мерки за недопускане сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортната зона. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки. 

Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение. 

Припомняме, че е забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал; обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър и с диаметър по-голям от 1 см, с изключение на олекотени ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум; алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества; животни. 

Полицията призовава феновете да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бате Наско ти си достоен за уважение ще те послушам.САМО ЛОКО
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.03.2014 г.
+7
 
 
Елате, говедца! Слагаме ви една тройка и по живо по здраво! Гаранция! И агент Тара вече може да ви закрива! Батков - довърши ги и си глей кефа после!:D
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
КАНАРИ НАПРЕД - КАНАРИ НАПРЕД. БОТЕВ-ЛЕВСКИ 3-0.АЙ КАНАРИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
ЦСКА с нова схема срещу Ботев
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: