ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо гледа тренировката на Ботев на "Лазур"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:08 / 14.05.2014Коментари (13)4975
Веднага след пресконференцията си преди финала за Купата на България срещу Лудогорец, старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов изведе своите играчи за първа тренировка на стадион "Лазур", предаде репортер на Plovdiv24.bg

Заниманието на тима от ВИП ложите на стадиона изгледа Димитър Димитров-Херо, в компанията на помощник-треньора на "акулите" Петър Колев. Очаква се утре след финала ръководството на "канарчетата" официално да представи бургазлията, като новия спортно-технически директор на тима. За последно тази функция при "жълто-черните" изпълняваше Александър Александров-Кривия.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.05.2014 г.
0
 
 
Последния работил в отбора на този пост бе сашо Кривия. Като погледнем реално разликата,това е направо космически трансфер. Херо обаче не трябваше толкова много да говори за други отбори незаинтересувани в момента към нещата,нито пък 10 пъти да се люшка между Ботев и Левски. Верно е и сте прави че тук става дума за професионализъм ама къде го този професионализъм да ми говори още за локо където бе треньор една година преди 10 години и кой го пита за това! Ами срещни се с Левски,срещни се с Ботев изслушай техните оферти,кажи ще си помисля и след три дни им се обади и им кажи,че не приемаш или пък че приемаш едно от предложенията. Големи драми бяха и всичко за негова сметка. На добър час в Ботев.Със сигурност ще помогне на отбора по пътя му към върха в България. И да правилно е казал ЛАС ВЕГАС,че вече много хора ще припкат да работят в Ботев заради дебелата баница която сега се пече. През трудните времена разбирасе ги нямаше,но няма просто как всички да бъдат,като иконите на този отбор Марин Бакалов и Костадин Видолов,чието щастие имахме да са наши съвременници.
0
 
 
Айдееее, мангалите оплюха поредната си легенда. Нормално за тех :)
+1
 
 
Хората са го казали, "никога не казвай никога" защото ще дойде момента и много ще олекнеш. Също така е казано, че "което не се купува с пари се купува с много пари". На всички е ясно, че Херо е тук заради парите. От тук нататък ще е все така. Ще има много желаещи да работят в Ботев. Но те ще работят само заради парите. Защо всичките тези капацитети не дойдоха да работят по времето на селския... Извинявайте да не си разваляме настроението преди финала. Да са живи и здрави всички и утре да си направим незабравим празник. Ай канарииии...
+5
 
 
Добре дошъл!Аз лично ще го посрещна с аплодисменти,той е доказан професионалист!
+6
 
 
Хайде, Херо, чакаме те! Ти ще налагаш младите момчета в отбора ни!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+10
 
 
Канари,не останана всеки е в очакване на мача.Апелирам всички да бъдем за пример с поведението си по пътя и в Бургас.Бургазлии заслужават уважение заради подкрепата,която ни оказаха миналото лято!Сигурен съм,че утре ще бъдат отново за Ботев.Пожелавам на всички Канари безавариен път и около 01-01.30 да посрещнем отбора и купата на плащада!Ай КАНАРИИИИИ!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: