ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Очаквам тежка битка срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:52 / 18.03.2014Коментари (21)6799
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели очакванията си преди реванша за купата на България срещу Левски. Двата тима излизат един срещу друг утре от 14:00 часа в "Коматево". "Сините" спечелиха първата среща с 3:1.

"Очаквам сериозна битка срещу Левски. Факт е, че загубихме първата среща. Отборът на Левски има преднина в мача и ние трябва да направим всичко по силите и възможностите си да е стопим. Трябва да играем добре и да търсим отбелязване на голове. Ясно е, че ни трябват минимум 2 гола. Така, че при всички положения ще трябва да насочим мислите си към атаката", коментира Стоилов пред журналистите след днешната тренировка. 

Относно дали двубоя утре ще бъде последен за него като старши-треньор на "канарчетата" Мъри отговори: "Казах кога ще ви отговоря на този въпрос". Специалистът визира, че след мача със "сините" ще обяви дали ще остане начело на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ботев днес ще отстрани отбора от Подуене ! Стоилов знае как и ще го направи ! На този етап няма по-добър вариант за Ботев от него ! Който не работи, той не допуска грешки. Подкепете отбора и треньора днес ! Недейте да изпускате треньор който има план за работа . Стига с тази глупост, феновете да махат и назначават треньори. Като чета какви имена се спрягат за треньори на Ботев и ми става жал. Няма да ги споменавам тези мързеливи и шизофренични хора. Стоилов трябва да си намери един добър помощник треньор, за да може с някой да анализира грешките в стартовия състав и тактиката. Сегашните помощници са ...бом-бок ! Проблема на Ботев не е Стоилов, а някои от директорите и слабия помощник-треньорски щаб. Аз съм един от последните хора, които ще защитават Станимир, но ако иска да върви отбора нагоре, трябва да направи промени в щаба си !
-5
 
 
Пожелавам успех на момчетата!Ако са твърдо зад треньора,да се хвърлят здраво,да смачкат говедата и да запазят поста му.Ако имат проблеми с него,ако нямат намерение да се сработят,да играят както при първия мач и всичко да приключва.Според мен Василев да вземе едно решение и да сложи феновете на място,много се разлигавихме нещо.Вън Радуканов,вън Феро,Вън Крив,Мъри.....Да си вземе той решението,всеки би се съобразил с него,какво ги пускаме тези детински декларации.Голям клуб ще градим,ще чета аз декларации за разни императрици и доковци....
+4
 
 
Мисля че няма да си тръгне ако отстраним говедата утре. Василев ще го остави а пък и той ще затвори устите на критиците си. Какво ще му кажем утре ако продължим и след като взе градското дерби ?
+12
 
 
Какъв тежък двубой бе масур ? Тия нещастници с резервите трябва да ги биеш ! Ти си се напикал от страх, а после друг ти е виновен. Така се застраховаше и срещу Любимец да те е*а в шубето !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.03.2014 г.
+3
 
 
Тея ги отнасяме с тройка, с Мъри или без него!
+8
 
 
Мъри, обичам те и винаги ще бъдеш в моето сърце, ти никога не ни подведе! Играчите са тези, които ти разклатиха стола, защото опита да бъдеш мил и добър с тях, а те ти се качиха на главата! Ти им подаде пръст, а те ти отхапаха ръката, но така е в живота понякога! Важното е да гледаш напред и да знаеш, че има хора, които оцениха всичко което направи за отбора! Ти си един изключителен тактик, изключителен педагог, много добър мотиватор, умееш да четеш играта спрямо всеки един съперник, смените които извършваш винаги са били на място и точни, никога не си имал любимци в отбора и си давал равен шанс на всички да се докажат! Но пак казвам, тази твоя вродена доброта и благ характер ти изиграха лоша шега! Не се сърди на някои твои недоброжелатели, все пак те за заслепени и искат да те гонят несправедливо, само защото си бил "говедо" и т.н. Не им обръщай внимание, истинските фенове сме оценили всичките добрини, които направи за клуба ни! Благодаря ти от сърце, Мъри !!!
+13
 
 
Пожелавам на Мъри да направи така, че да си тръгне с високо вдигната глава. Поне се надявам в последния си мач да заложи на нападателен футбол, такъв, какъвто искаме да играе Ботев.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Това като треньор на Ботев или на Левски го казваш?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: