ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Черно море се заканиха на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 07.11.2013Коментари (15)6888
© Plovdiv24.bg
Черно море излиза за задължителна победа днес срещу Ботев Пд. Двата отбора се срещат във Варна в първа осминафинална среща от турнира за Купата на България по футбол.

Треньорът на домакините от "Тича" Георги Иванов-Гонзо обяви, че купата е тяхна цел и затова ще направят всичко възможно да елиминират "жълто-черните".

"Купата също е наша цел и затова ще пусна най-доброто срещу Ботев. Може да има промени в състава, но те ще са съобразени изцяло с моментното състояние на футболистите и конкретния съперник. Исках да ни се падне този съперник, защото имаме сили да го елиминираме. Ще се стремим към добър турнирен резултат в първата среща" заяви Георги Иванов. Наставникът е мотивиран да счупи каръка, който го преследва начело на Черно море срещу Ботев (Пд).

Откакто води Черно море, специалистът изгуби двата си мача с "жълто-черните". Левият бек на Морето Михаил Венков също вярва, че ще се представят на ниво.

"В нашия състав са достатъчно опитни футболисти, които знаят как да изиграят турнирни мачове. На "Тича" ще се стремим да не допуснем гол и да стигнем до добър резултат, който ще ни осигури комфортен реванш", заяви Венков.

Ботев (Пд) ще преследва добър турнирен резултат при гостуването си във Варна. Пловдивчани са съпътствани от множество кадрови проблеми, но възпитаниците на Станимир Стоилов са амбицирани да дадат всичко от себе си, за да се завърнат в Пловдив с позитивен резултат преди реванша. Ботев е без Галчев, Неделев, Огнянов и наказаните защитници Веселин Минев и Бобан Грънчаров. В групата от 18 футболисти попадна 17-годишният юноша от школата на клуба Наско Милев. Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов сподели очакванията си от двубоя срещу Черно море. Наставникът се надява отбора преди всичко да не загуби на "Тича".

"Очаквам да се получи оспорван двубой между два добри отбора. През този сезон Черно море показва постоянство и се представя стабилно. Силен домакин са, но ние отиваме, за да вземем добър резултат. Това е турнирен сблъсък и срещата във Варна е само първата половина от него. Искам от футболистите да подходят максимално отговорно и мобилизирано, както и да не губят концентрация през целия мач. За съжаление липсата на основни играчи при нас се превръща в тенденция. От началото на сезона в нито един мач не сме разполагали с всички налични футболисти. На практика във Варна ще ни липсват играчи от всички линии. Въпреки това Ботев разполага с достатъчно добри футболисти. Вярвам, че всеки, който излезе на терена, ще даде максимума от себе си и ще се справи с поставените задачи", сподели Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 07.11.2013 г.
+2
 
 
Който гроб копае другиму сам пада в него ,успех канари .
-3
 
 
дали не са се разбрали,купата,павенството.....а?
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+10
 
 
СПОМНЯМ СИ ДОБРЕ ТОЗИ МАЧ...БАЩА МИ МЕ ЗАВЕДЕ НА СТАДИОНА...БЯХ САМО НА 13...СЕДЯХ СРЕД ХИЛЯДИ МЪЖЕ С ИСТИНСКИ СЪРЦА,КРЕЩЯХ И АЗ ЗАЕДНО С ТЯХ...ДАЖЕ СИ ПСУВАХ,БАЩА МИ СЕ СМЕЕШЕ...ЕХ МАМА МУ СТАРА КАК ОТЛЕТЯ ТОВА ВРЕМЕ ВЕ МАЙНА...ИСКАМ СИ ПОБЕДИТЕ,ИСКАМ СИ СИЛАТА И ГОРДОСТТА,ИСКАМ СМЕЛИТЕ И БЕЗПОЩАДНИ И БЪРЗИ АТАКИ,ИСКАМ ГОЛАДЖИИТЕ,КОИТО НЕ СЕ СУЕТЯХА ОКОЛО ТОПКАТА А ВКАРВАХА... НЕЗНАМ ДАЛИ МЪРИ ЩЕ ЧЕТЕ ТЕЗИ НАШИ КОМЕНТАРИ,НЕЗНАМ ДАЛИ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕ ПРИДОБИЯТ ТАЗИ КЛУБНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ,НО ВЯРВАМ В МЛАДИТЕ,ВЯРВАМ В ТЕЗИ КРЕХКИ ОЩЕ ДЕЦА,КОИТО НЯКОГА ЩЕ РАДВАТ ХИЛЯДИТЕ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ СЪРЦА!!! ОТ КОЙ ОТБОООР СИИИ....ОТ "БОТЕВ"-ПЛОВДИИИВ...АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИ....
+9
 
 
На 07.ноември.1984 г. победихме Байерн Мюнхен в Пловдив с 2:0 в един феноменален мач на препълнения ст."9-ти септември".Бях на този мач и като ден днешен помня двата гола на Коце Костадинов и Атанас Пашев. Освен двата гола имахме и куп други положения пред вратата на великия Пфаф. Днес 29 години по-късно трябва да излезем и да играем със същия хъс, както това правеше великият отбор от 80-те. Те пълнеха стадиона с великолепната си игра и макар , че никога не станаха шампиони (Левски се надупи на Берое в годината,когато ги бихме 8:1) беше истинско удоволствие да се наблюдава играта им. Напред мой Ботев Пловдив!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: