ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Селекцията приключи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 24.02.2013Коментари (45)9234
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов сподели мнението си за контролата с Черноморец, която "канарчетата" спечелиха с 2:1. Освен това Стоилов коментира и състоянието на защитника Сивард Спрокел.

Първо искам да благодаря на Черноморец, че извървяха малко по-дълъг път от нас, за да играем тази контрола и да стане една хубава проверка и за двата отбора. Общо взето мачът бе на едно средно ниво, предвид атмосферните условия и това, че е последна контрола. Имаме още доста неща, по които трябва да работим. Нямаме друга алтернатива освен да влизаме в шампионата и да търсим най-доброто си представяне.

На този етап селекцията приключи. Надявам се, че отборът е готов. Едно са контролите, друго са официалните мачове. Състоянието на Спрокел е тежко, получи контузия. Доигра полувремето, може би при получаването на контузията веднага трябваше да излезе. След това болката се усили, но се надявам всичко да е наред.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дай 2 милиона за селекция, направи силен отбор. И радвай публиката на Пловдив с красива игра. Селекцията е от кол и въже, отбор не се прави за полусезон. Трябва качество за Европа.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.02.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Гейчо и Чочо тандемната 2-ка комплсирани буферняци. Напоследък много сте активни. пе**ли тука не е вашето място. Отивайте до магарешкия купете си вазилин и не грозете темата с пе*алските ви коментари.
+15
 
 
Oтбора стои значително по-добре от есента,по-балансиран и по-мотивиран е. Адам,Минев и Галчев вдигат много нивото. Мъри знае,може , има кураж и самочувствие.Публиката е най-голямата,дано само имаме търпение!!!
+18
 
 
През зимата няма как де се вземат качествени нападатели. Повечето са със договори а и този прозорец а по-къс от колкото летния. През лятото ще очакваме да вземем качествен таран и да ги дупчи другите.
+15
 
 
Взехме много играчи за сравнително малко пари. Това на този етап е правилна политика . До края на шампионата този тим трябва да има ясна физиономия и стил - нападателната игра.От есента обаче към отбора ще трябва да се добави и малко класа и блясък - един-два качествени , т.е. по-скъпи трансфера.Така , че нека не да сме с по-умерени изисквания тази пролет.Трябва обаче да сме безкомпромисни към всяка проява на бездушие и вяла игра.Само това ,особено ако стане в някое дерби, може да изяде главата на Мъри.Дано това да не се случи, но се иска сериозна мотивация.Успех , канари!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.02.2013 г.
+15
 
 
Видя се, че не изплуваха добри нападатели през зимния трансферен прозорец. Тъй че, мисля - правилно щабът не предприе непременното трансфериране на ...някой! През лятото всичко ще си дойде на мястото. И така сме добре - има майстори на гола и мисля, че ще видим много добри игри и победи. Видях едно друго, по-добро лице на отбора при Мъри, спрямо предшественика му. Треперям от нетърпение за първият ни пролетен мач! Ай, канариииии - всички дружно на Овча купел!
+14
 
 
направихме сравнително добра селекция,като на мястото на освободените футболисти взехме еквивалентни,но с по-добри качества. само ме притеснява факта , че когато дойде Мъри заяви, че Ботев разполага с малка на брой група играчи- а какво стана- освободиха се 7, взеха се седем човека и в момента имаме група от 20 играча плюс няколко юноши, такива с талант, но и които показаха че все още не са готови за сериозните мачове. на мен лично ми се искаше да видя в състава Маркиньос до Галчев и един стабилен център-нападател с голов нюх. особено за втория ми е много чудно защо не се взе такъв, защото съм сигурен че са водени преговори с такива. но нещата са такива каквито са. първенството започва и е време да се радваме на футбола, който ще ни предложи нашият отбор. хайде без контузии и да се наслаждаваме на много победи на името на БОТЕВ Пловдив
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: