ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валери Божинов засега остава във Верона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 10.01.2013Коментари (93)15028
© Bulphoto
Българският нападател Валери Божинов започва подготовка с "жълтите" от Верона. Националът се прибира в Италия и утре сутринта ще премине медицински изследвания, а след това се включва към подготовката на Верона. 

Клубът от Серия Б ще проведе кратък камп преди да бъде подновена надпреварата в първенството. Футболистите на Мандролини имаха кратка ваканция от десетина дни, тъй като в шампионата на Серия Б имаше пауза.

Божинов имаше начални разговори с Ботев Пловдив, но на този етап няма развитие по въпроса. Не е изключено през януари нападателят все пак да напусне Верона, но към днешна дата е част от италианския клуб.



Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Селска вечеринка в Ботев Още на петия работен ден на Станимир Стоилов, Ботев Пловдив стана за смях. Манията за величие на началника на Мъри Сашо Александров и на самия треньор доведоха до "трансфер" на Валери Божинов при Канарите. "Говорихме с Божинов. Това, което мога да кажа към момента, е, че Валери проявява интерес към нашия отбор и иска да играе при нас, ние също се интересуваме от него. Преговорите все още са в ранен етап и когато има повече яснота около тях, ще информираме обществеността", заяви Александров пред клубния сайт. По-късно обаче самият Божинов даде принос към селската вечеринка, правейки Ботев за смях чрез личния си PR Иван Главчев, по-известен като осъдения за трафик на проститутки Ванко Едно. "Валери категорично заяви, че няма абсолютно никакво намерение да играе в България. Засега остава във Верона, за да си доиграе сезона. Интерес към него има от италиански клуб, ако нещата във Верона не потръгнат. 7 дни спорт
0
 
 
До всички ненужници от гомнута ние водим преговори за Божинов което няма нищо срамно ако не се получи, а на вас къде ви е Камбуров.
+1
 
 
До Киндзадза и наскостаф - нещо май се бъркате колеги с вашите постове. Не виждам нищо срамно за което да ни базикат буферите, ако преговорите с един футболист от ранга на Божинов е срам за някого, то този някой е сигурно сър Алекс, може би. С какво Сашо Александров е дал повод да ни базикат буферите, не е казал нищо което да не отговаря на истината. Ако не се осъществи трансфер на Божинов в Ботев какво-нищо особено, това все пак е бизнес. Те /буферите/ един Камбуров не могат да си позволят та ще ни базикат за Божинов. Хайде колеги ботевисти не бъдете толкова депресирани и горе главата-с или без Божинов ние сме Ботев Пловдив!!!
0
 
 
Защо ни е,при положение ,че другата седмица идват Меси,Роналдо,Иниеста и Шави
+2
 
 
Трансфера е уреден! Божинов ще играе при нас!! Но в София ще има поредица от инфаркти ако съобщят новината веднага. Нека малко се успокоят злорадстващите тапанари и тогава ще кажат всичко(тоест УТРЕ най-късно понеделник). Много хора се притесниха,че един играч струващ няколко МИЛИОНА ще заиграе в отбора под тепетата и няма да могат да го приживеят. А за цялата дандания са виновни единствено жърналистите!! Все едно Лео Меси ще идва... бати патардията дето вдигат!
0
 
 
Леле, тези буферите яко се бяха насрали от евентуален трансфер на Божинов в Ботев. С такова облекчение си въздъхнаха след тази статия, та чак изригнаха в неистова радост от евентуално не състоялия се трансфер. Ако обаче Божинов в крайна сметка дойде, обещавам всеки ден да ви припомням глупостите, които изсрахте. Който последен се смее...
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 10.01.2013 г.
+11
 
 
Тъпи буфери,затънали сте здраво в лайната,а се правите на много умни!Ще ви дам един урок и се надявам,да не сте чак толкова тъпи,за да го разберете!... Корпоративен урок № 10: Една лястовичка летяла на юг, но студът я застигнал и премръзнала до смърт, тя паднала в широко поле. През полето минала крава и се изсрала върху птичката. Изпражнението стоплило лястовичката, тя се съвзела и радостно започнала да чурулика... Минаваща наблизо котка чула чуруликането и следвайки звука, извадила птичката от кравешкото лайно и я изяла. Бизнес поуки:1. Не всеки, който те засипва с лайна е твой враг.2. Не всеки, който те вади от лайната е твой приятел.3. Когато си затънал в лайна до гуша, недей да чуруликаш много-много.
+2
 
 
А Вертолетка, - тя няма ли да дойде ??? Той оня за кво ни е !!!
-3
 
 
Вчера написах един коментар относно тази измишльотина. Наблъскахте ми минуси. Мислете малко с тия глави! С право буферите ще ни бъзикат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: