ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова победа за Ботев и Мъри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 23.01.2013Коментари (61)14744
© botevplovdiv.bg
Станимир Стоилов регистрира втора поредна победа като старши-треньор на Ботев Пловдив. Неговият тим победи с 2:0 Чавдар (Етрополе) в контролна среща, играна в Раковски.

"Канарчетата" диктуваха темпото на игра през целия двубой и само добрите намеси на стража на втородивизионния тим през първата част отърваха тима от разгром. 

Възпитаниците на Мъри започнаха с териториален натиск над своя опонент и още в първите минути Тодор Неделев можеше да даде аванс на "жълто-черните" от фаул, но само добрата намеса на Николов не позволи това да се случи. 

Ботев продължи с натиска и в средата на първата част след един пробив на Вандер Виейра в пеналтерията рефера отсъди дузпа за "канарчетата". Зад топката застана опитния Иван Цветков, но вратарят Николов улови кълбото. 

"Жълто-черните" не спряха с масовите атаки пред вратата на етрополци, които се редяха една след друга, но стражът на втородивизионния тим направо отчая нападателите на Ботев. В едно от положенията Николов успя с вещина да спаси удар на Цветков. 

След почивката картинката на стадион "Раковски" не се промени. Ботев продължи да редува атака след атака и в 53-ата минута стража на Чавдар капитулира. Влезлият като резерва Асен Караславов засече с глава центриране от корнер на Борис Галчев и даде преднина на "канарите". Само три по-късно Станислав Костов удвои. Бившият играч на ЦСКА се възползва от прекрасен пас на Коце Дяков отдясно и с прецизен удар по земя фиксира крайното 2:0.

Ботев Пд - Чавдар 2:0
1:0 Караславов 53
2:0 Костов 56

Титулярен състав на Ботев: А.Стаховяк, Й. Христов, Артур, Б.Грънчаров, Спрокел, Т.Иршак, Б.Галчев, Т.Неделев, И.Цветков, В.Виейра, Х.Бамого

През втората част в игра се появиха: Р. Андонов, Л. Марин, А. Караславов, А. Рахов, В. Минев, К. Дяков, М. Огнянов, С. Костов, Вл. Айтов


Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+12
 
 
Марин....Марин,ей това момче изигра перфектно 45 мин.нямаше грешно отиграване,иначе Галчев и Огнянов през второто направиха мач!
+5
 
 
Май Спрокел не става. Бях на мача в Гърция не ми хареса, днес зле ли беше?
+6
 
 
За мен пълно разочарование беше Бай иван.Слаб,без идеи,без стръв към гола,абе изобщо трагичен за водещ голмайстор.А пък за дузпата нямам думи/супер слабо изпълнение/.Защо не я би Вендер,Тошко или Бамого.Първото полувреме ми хареса Галчев,а второто Дяков,Станчев.Според мен вратаря от второто полувреме-Андонов е по-добър.Второто полувреме отборът беше мн.много по добър от първото.Пожелавам си да вървим все по-добре и все по-нагоре.Да започнем с победи над слабия и уефски
+8
 
 
Е нали търсим вратар,щом този на Етрополе е много добър да го взимат,на да ли ще е проблем да им го дръпнем.
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+25
 
 
От новите Веско и Галчев са на ниво, Спрокел явно има много да наваксва и дано се случи, според мен затова и Асен Караславов не беше освободен. Аз лично съм най-доволен от Бамого, демонстрира класа и може би най-добра форма от всички.Очаквах да видя Ники Павлов, но явно има някакви проблеми момчето. Общо взето добра форма на всички в ранния стадий на подготовката, тепърва трябва да навлизат в още по-добра кондиция.Марин от младите се представи на много добро ниво, дано успее при тази силна конкуренция в лявата зона, но бъдещето е пред него и пред Ботев, а ние само трябва да се наслаждаваме на играта и да бъдем по-търпеливи. Бъдещето е на Ботев! Напред канари !
+8
 
 
Някой знае ли защо Ники Павлов не игра? За Спрокел и чорбарите така говореха.
+13
 
 
Браво на отбора! Вижда се ,че вече има напредък... сравнение с предната контрола сме много напреднали!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: