ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Халф от златното поколение на "канарите" посети отбора в Кипър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 05.02.2013Коментари (22)4264
© botevplovdiv.bg
Полузащитникът от големия отбор на Ботев от 80-те години Васил Симов сервира изключително приятна изненада на "жълто-черните". Той изгледа контролата с Корона, а появата му на стадиона в Паралимни предизвика много положителни емоции у ботевистите, които помнят паметните мачове с негово участие.

Халфът от златното поколение живее и работи на Острова на Афродита вече 25 години. И тук той си вади хляба с това, което най-добре умее - футбола. Навремето Симов преподаваше на терена, а сега вече е директор в школата на Етникос (Ахна). Синът му пък играе в представителния тим на същия клуб в първа лига на Кипър.

Оказа се, че дори далеч от родината, Васко Симов не изпуска Ботев от очи. "Разбира се, че следя какво се случва с отбора. Годините в Ботев са най-хубавият ми спомен от футбола, няма как да не се интересувам. Беше страхотно, незабравимо. Поканиха ме на годишнината, но нямаше как да дойда. Какъв отбор бяхме само...", спомни си с нескрито вълнение Симов и пожела да предаде поздрави на всички свои съотборници.

"Много се радвам, че нещата в клуба се нареждат. Не изпускам новините покрай отбора. Имам сателит и гледам мачовете, които предават по телевизията. Най-хубавото е това, което се прави с базата и стадион "Христо Ботев". Вярвам, че с Мъри начело Ботев го очакват хубави дни", сподели оптимизма си една от големите фигури от 80-те.

След края на мача с Корона Васко Симов размени няколко думи със спортния директор Сашо Александров и стария си приятел Гълъб Костадинов, който в момента е отговорник по сигурността в клуба.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
1.ВИЧЕВ2.ПАЧЕВ3.МЛАДЕНОВ4.БЛАНГЕВ5.РАКОВ6.БАКАЛОВ7
.КОСТАДИНОВ8.СИМОВ9.ПЕХЛИВАНОВ10.ЗЕХТИНСКИ И С НОМЕР 11.ПАШЕВ!!!ТАКА ДИКТОРА НА СТАДИОНА КАЗВАШЕ СЪСТАВА В ОНЕЗИ НЕЗАБРАВИМИ ГОДИНИ!!!СИМОВ ДОЙДЕ ОТ РОДОПА СМОЛЯН.ЮНОША НА ЦСКА Е . МИСЛЯ,ЧЕ Е СОФИЯНЕЦ!ДОЙДЕ ПРИ НАС ЗАЕДНО С ТУРНАТА ОТ ГОРУБСО МАДАН И НАСКО ПАШВ ОТ ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК!ТОВА Е НАЙ- УСПЕШНАТА НИ ЛЯТНА СЕЛЕКЦИЯ!ПОСЛЕ ВЗЕХМЕ САМО ЛАМЯТА -Г.ГЕОРГИЕВ И БАЙЕРН ГО ВИДЯХМЕ ДА ЛАЗИ НА ГОЛЯМАТА КЪЩА!
+5
 
 
Жив и здрав да е бат Васко, малко бяха и едно време и сега такива като него, не беше от така наречените звезди, но пък винаги на едно високо ниво в почти всеки мач. Такива като него правят един отбор стабилен и голям. И заради това публиката ги обича и помни.
+7
 
 
Супер халф , голям мъжкар и боец , незаменим приятел от най-голямата халфова линия , която сме имали някога , в най- силния отбор на "Тракия"- Пловдив. Зехтински , Бакалов , Симов , Георгиев , а напред Пехливанов , Костадинов , Пашев..... и т.н. Дрийм тим за милиони. Никога няма да те забравим Васко. Бъди жив и здрав , и само успехи !
+7
 
 
Да си жив и здрав Васко! Един от най-големите! Спомените за теб и играта ти в Ботев никога не ще угаснат!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.02.2013 г.
+8
 
 
Много симпатичен човек, много голям футболист! Да си жив и здрав, Васка!
+7
 
 
Да си жив и здрав, Васко, много радостни моменти сме изживяли заедно по стадионите в страната! Васко Симов е един от многото футболисти, усетили магията в Ботев. Той не е наш юноша, не е пловдивчанин, /забравил съм къде е родом/. Футболист е на ЦСКА, ставал е шампион с тях. Мисля, че дойде при нас като замяна за Георги Славков с още двама техни футболисти. Но както пише колегата под мен, е Ботевист в червата.
+6
 
 
симов , зехтински , бакалов, отпред коцето , наско И антим , еххххх великани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: