ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Жълто-черните" картотекираха новите попълнения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 20.02.2013Коментари (5)4974
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив уреди със състезателни права всички нови попълнения. Картотеки в БФС получиха привлечените през зимната пауза Веселин Минев, Сивард Спрокел, Николай Павлов, Борис Галчев, Адам Стаховяк, Луис Педро и Марлон Перейра.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+18
 
 
Махна Шеткус и Ицо Иванов - взе Стаховяк и повиши Р.Андонов. Преотстъпи Терзиев и взе Перейра, освободи Станчев - взе Спрокел, освободи Рубен - взе Галчев, преотстъпи Лъчезар Ангелов - взе Ники Павлов, преотстъпи Петьо Атанасов - взе Луис Педро. Също така добави Весо Минев като за компенсация освободи Шведа. Като цяло селекцията изглежда, че е правена със смисъл за подобряване на баланса и конкуренцията в целия отбор, а не само за замяна на някой от титулярите. Освен това прави впечатление поливалентността на играчите, което би трябвало да доведе до тактическа гъфкавост. Изключение прави вратарския пост. Според мен там поемаме малко повече риск отколкото ми харесва. Освен това ми се струва, че имаме излишък от талант в ляво на защитата, но за сметка на това Минев е поливалентен играч в дефанзивен, а Енрике в офанзивен план докато Марин беше контузен почти през цялата подготовка. Същото е валидно и от дясно, като там ролята на Данчо не е съвсем изчистена, а Айтов е много по-далеч от игра в сравнение с Марин. Много от нас очакваха по-силен акцент на селекцията в нападение, но явно Костов, Бамого и Дяков показаха повече околкото тези които са били предложени. Очевидно е имало бюджетни рамки и ръководството е действало с мисъл за играта, но и за парите. Това на мен лично ми допада въпреки, че не съм 100% съгласен с мениджърските решения. Важното е, че на лице са тенденции за баланс между опит и младост и конкуренция на всички постове, които имат за цел да ни направят силен отбор за дълго време. Целта в последната контрола е да излязат от нея здрави и в добро настроение. Следват мачовете в които аз както винаги ще подкрепям 100% и до край любимия си отбор Ботев Пловдив!
+26
 
 
Сега нека Мъри спокойно да готви отбора си как да ушие 4 - 5 мартеници с футболна топка за 1-ви март на Славия, в тяхната врата! Много ще им отива на белите екипчета!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: