ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
35 бона заплата за Мъри в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 10.12.2012Коментари (52)8954
© Bulphoto
Ферарио Спасов няма да изведе Ботев срещу Славия в реванша от турнира за Купата на България следващия уикенд, заговори се вчера из Пловдив. Твърди се, че още днес ръководството на жълто-черните трябва да обяви назначаването на Станимир Стоилов за наследник на Феро.

Очаква се контрактът на Мъри да бъде за 2,5 години. Чистата му заплата в пловдивския клуб ще бъде 35 000 лв., като в контракта ще бъдат записани различни бонуси при постигане на резултати.

При това положение Ферарио Спасов няма да остане в клуба и ще се завърне в Литекс, където отново ще заеме стария си пост на шеф на академията. Освен него се очаква да бъдат освободени и доста други членове на спортно-техническия екип с изключение на директора Александър Александров

Извън екипа на Станимир Стоилов ще останат Костадин Видолов и треньорът на вратарите Лилчо Арсов, но на този етап е по-вероятно те да напуснат официално клуба след изиграването на реванша срещу Славия.

Двама от асистентите на Мъри почти сигурно ще бъдат дясната му ръка -Цанко Цветанов и бившият треньор на Любимец Стамен Белчев. Дори вчера се заговори, че именно Белчев и Видолов ще са хората, които ше водят Ботев в двубоя срещу белите следващия уикенд. 

Край Бирената имат морален ангажимент към Белчев. Той беше начело на Любимец през пролетта, когато отборът загуби с автогол от Ботев, за да могат Канарите да се доберат до бараж. Поради това не е трудно да се предположи, че Стамен е назначен през главата на Стоилов, за да има ръководството човек, който да контролира отвътре нещата.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Работа на ръководството и собственика е да решават въпроса и с треньора, както те сметнат за добре.Въпроса е ,има ли място този набеден треньор в Ботев? Защото извън Левски,без ментора си Сираков, който уреждаше нещата като член на Изпълкома на БФС не е постигнал абсолютно нищо.Няма какво да се заблуждаваме-изгонен от националния, принуден да напусне Анортозис,с Литекс също нищо не постигна и сега трябва да се доказва в Ботев. Единственото нещо което ще постигне хасковския специалист на "правилния"футбол е добрата заплата.Интелекта му е под средния и скоро това ще лъсне.Жалко! Имам усещането,че с него Ботев влиза в "сесия" на перманентни треньорски рокади.Друг е въпроса и дали Феро беше точния избор(но тогава се разчиташе и на схема с привличане на основни играчи на Литекс, което не се осъществи и Феро някак си "увисна") , като се има в предвид , как и Литекс ставаше шампион.Това се повтаря сега и с Лудогорец от Рязанград.Защото в България шампион се става с далавери, с пачки,с купени съдии и под егидата на БФС а не с игра.Една две годи ще е този, след това другия и т.н.Още повече този човек Мъри никога не е долюбвал Ботев и притегателната сила са парите и безработицата, която го държи от дълго време.По живьом увидеме, както казват руснаците!! И все пак Феро и екипа му заслужава уважение за това което направиха за 4-5 месеца.А можеше и повече ако не бяха и съдийските тесли.
-2
 
 
Говеда 2 това е ,а с тоя измислен треньор и златна среда .
-3
 
 
Е момчета, ще купуваме ли ? Ще купуваме!!! Пита се какво....някой ще познае ли ???
-1
 
 
Харесвам Феро защото е много хрисим човек но съм малко разочарован от играта на отбора,която беше някак вяла през полусезона.Да,вярно е,че събрахме 28т. но за мен това не е най-важното.Предпочитам да имахме няколко точки по малко но да запомня някоя среща за години напред.Нито един мач не ми напълни душата,единствено в Ловеч се изкефих максимално и то не заради играта ,а защото ние феновете направихме супер шоу.В този ред на мисли смятам да се доверя на ръководството и да подкрепя избора на треньор,пък бил той и говедо.Мразя Левски,както всичко шопско но трябва да сме обективни и да признаем,че по силен Български отбор от ония Левски при Мъри не сме имали от социализма.Съвета ми към всички истински канари е да подкрепим ръководството за избора,какъвто и да е той.Тези хора знаят за какво си дават парите!
+1
 
 
Мъри,милими г-н СИНОПТИК,срещу тази заплата от теб изисквам да нямаш загуба през пролетта,да победиш с разлика Левски,ЦСКА,Лудогорец и "милите ми аграрни съграждани".В противен случаи обещитението няма да ти стигне за докторите.
-4
 
 
Помака пак ще пере но накрая ще се удави.
-5
 
 
За кво ни е мари 1.тои ще доиде в ботев И мн ясно ша ни Прати на 7място 2.в ботев се сабират мн левскари 3.защо махат Феро по добре Феро отколкото ТВА говедо аако сте сагласни с мен ми харесаите коментара
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
абе жълти кълъфи наистена сте много прости, кво искате бе жалкари от б гр влизате в а и сте на 1 то4ка от 3 тия , за6то изгонихте феро?????взехте максимума с изклу4ения на 1-2 ма4а които мойе да изгубат то4ки всеки един отбор!!!!! пример цска-локо сф 1-1 ????? да се гони тренера ли?
-3
 
 
Лильо ще се върне към старата си работа -кебапчия на автогара Родопи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: