ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри разкри част от трансферите в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 18.12.2012Коментари (39)13995
© Plovdiv24.bg
Новият треньор на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов призна пред БЛИЦ, че му предстои пътуване в чужбина с цел привличането на футболист.

"Очаквам днес или утре потвърждение. Ако получа такова, ще замина за Холандия, за да гледам играч от местен отбор. Нищо повече на този етап не мога да ви разкрия. Така че - не ме питайте за имената на футболиста и тима, където се подвизава. Всичко е въпрос на преговори", заяви Мъри.

"В момента най-важното за "Ботев" е да направим добра селекция. По принцип през зимната пауза е по-трудно да се намерят качествени футболисти, които същевременно да не са скъпи. Но ние ще сторим и невъзможното, защото тимът има нужда от стабилизиране на някои постове", добави Станимир Стоилов.

Той потвърди, че предстоят разговори с шефа на Лудогорец Кирил Домусчиев за играчи. Както вече информирахме, в плановете на Мъри са попаднали бразилецът Шоко и Михаил Александров.

"Да, днес или утре ще има разговори по тази тема. Не мога обаче да ви кажа как ще приключат те", завърши Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
В общи линии съм съгласен с "botev plovdiv 1912", но това са много хора за напускане. От твоя списък според мен трябва да отпаднат Караславов, Дяков и Иванов, а Мъри задължително трябва да опита да направи бразилците звезди, най-малкото заради потенциала им. Феро е треньора използвал най-малко играчи за целия полу-сезон (18). Не е реално да можем да заменим 8-9 играча и то през Януарския прозорец. Освен това си пропуснал Станчев. Ето моя "черен"списък в ред на кои трябва първи да си замине: Бамого, Станчев, Шведа, Атанасов, и Дяков като не е задължително Дяков да напуска за разлика от първите 4. Иска ми се да вземем Домовчийски, Мишо Александров, Мишо Иванов (вратаря на Враца), и опитен халф. От по-невероятните трансфери бих пожелал Златински, Чочев от Етрополе и Цветанов + Славов от Литекс...
+2
 
 
Не знам , кой играчи ще вземем , но знам кои трябва да освободим . Това са - Шеткус и Иванов , двама много слаби вратари . Караславов , Атанасов , Дяков,Бамого , Шведа също изгуби форма и едва ли ще си я върне ,за Артур също времето свърши с идването на Минев , а Вандер е на кантар и ако Мъри намери качествено крило , също може да си тръгне.Костов трябва , да му се даде още шанс за изява , заради младоста и таланта си.
+6
 
 
Голямо разкриване е няма що.Отбора е разпуснат всеки може да гледа ,да харесва и евентуално да подписва.Важното е и с този отбор да се проведе ка'ествена зимна подготовка.Защото лятна нямаше.
+13
 
 
Нека направим добра селекция. Това е важно. Но по-важно е да направим силна подготовка. Това Феро не го направи, не знам защо. Отборът започна силно и от мач на мач вървеше на зле.Очевидна беше физическата немощ на отбора.Другата слабост беше мотивацията - там на Мъри ще му е най-трудно, там Феро тотално се провали.Аз лично се почувствах обиден от играта в последния мач със Славия - добре отпадаме , но трябваше ли да ни бият и тук, тези смешници .Явно още нямаме играчи , носещи Ботевисткия дух . Този дух засега го носим само ние - Великите бултраси.Успех , Мъри , ако работиш за нас , ние ще го усетим и ще те подкрепим.
+17
 
 
ОТДАВНА ИСКАХ ДА ТЕ ПИТАМ ДАЛИ ДА ТИ ВИКАМ ДЖАКО, А НЕ ЖАКО ЗАЩОТО ОТ ЛАТИНИЦАТА СЕ ПРЕДПОЛАГА ДА Е ТАКА? АМА НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ДРУГО...., ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА СИ ИМА ПАПАГАЛ - ЖАКО...., ОБАЧЕ ПОНЕЖЕ СИ ГО БЕШЕ ВЗЕЛА ТОЧНО ТОГАВА, КОГАТО ПОЧИНА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН , А МУ Е МНОГО ГОЛЯМА ФЕНКА И СИ ГО КРЪСТИ - ДЖАКО!!! ПРАВЯ ВРЪЗКАТА С ТЕБ, ПОНЕЖЕ НЕ ИЗЛИЗАШ ОТ "ПАПАГАЛСКИТЕ" ТЕМИ, А НИКА ТИ Е ЖАКО - ДЖАКО!!!
+16
 
 
ЖАКО, ВИЖДАМ ЧЕ ДОБРОТО ТИ НАСТРОЕНИЕ ПАК Е СВЪРШИЛО И ОТНОВО СИ В СОБСТВЕНОТО АМПЛОА!!!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+13
 
 
Много ще е добре ако дръпнем Шоко от Лудогорец,много бърз и техничен футболист е,просто е перфектен за Българските стандарти,стига да не се улеят в трансферната сума.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: