ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Теплице завъртяха зрелищно реми в Кипър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 09.02.2013Коментари (101)16876
© botevplovdiv.bg
Ботев Пловдив завърши 2:2 с Теплице в поредния си мач от втория подготвителен лагер на "канарчетата" в Кипър.

Двубоят започна отлично за "жълто-черните", които поведоха с гол на Станислав Костов още в 14-ата минута. Двайсет по-късно Костов можеше да вкара втория си гол в мача,когато получи добра топка от Луис Песро в пеналтерията, но ударът му с левия крак изпрати кълбото от външната страна на мрежата.

През втората част срещата не започна добре за Ботев, тъй като само след 5 минути игра Егон Вюч изравни резултата, след като засече ниско центриране в наказателното поле на "канарчетата".

Четвърт час преди края Иван Цветков пропусна да изведе тима напред, след като пропусна дузпа.

Минути след пропуска на Цветков Теплице вкара нов гол във вратата на "жълто-черните". Вюч прехвърли излезлия неразчетено напред Росен Андонов за 1:2.

Пет минути преди края Вандер Виейра възстанови равенството. Бразилецът се възползва от центриране на Тодор Неделев от фаул и фиксира крайното 2:2.

Следващата проверка на "канарчетата" е на 12 февруари срещу тима на Слован Либерец.

Ботев Пд - Теплице 2:2
1:0 Костов 14
1:1 Вюч 50
1:2 Вюч 78
2:2 Виейра

Ботев Пд започна мача в следния състав: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Борис Галчев, Томаш Иршак, Иван Цветков, Луис Педро, Вандер Виейра, Станислав Костов


Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Резултатите в подготвителният период не са важни.Комплектоването на боеспособен отбор и намирането на индивидуално място за всеки е по-важно.Вижда се че се създават много положения за гол,но и много се изпускат.Но всичко с времето си.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Абе не станаха ли много дузпите дето изпусна вече бай Иван? Може карък да го гони, може късмет да е, може нещо на психологическа основа, ама все пак май по-добре да дадат на друг да ги бие.
+7
 
 
Мъри говори за самочувствието на футболистите. Ако успее да внесе духа на победата в отбора, ще е изпълнил една невероятна мисия. Срещу ЦСКА нашите футболисти не вярваха, че могат да спечелят. От там краката им тежаха, и през второто полувреме ни смазаха, мисля повече психически, от колкото физически, и всички очакнахме да падне гола в нашата врата.
-3
 
 
Да хванат ръководството да вземат още 1 качествен вратар.. ,че жална ни майка ако тоя се контузи новия.. не става просто.. ще ядем дървото :( много смешен гол , чий х*й търси толкова напред .. тва и при децата го няма
+6
 
 
Остават още 2 контороли на кипърска земя - срещу Слован Либерец и срещу Ростов. Вярвам, че в тях ще покажем още по-добри игри, което е важно за самочувствието с оглед на тежката ни програма. Нашите трябва да си повярват, че могат да спечелят срещу всички отбори в нашата А група.
+9
 
 
В момента, в който Магарешкият ви неофициален бос се откаже окончателно да плаща борчовете и задълженията на Тото Коко и тези президенти преди него, бих искал да ви пожелая, буферчета, да стиснете ронливите си счупени зъбчета и да изминете като нас трудния път от В група към А група! А ние сме като троскота - реже ни БФС-то, тъпчат ни, но пак си пробиваме път и ставаме все повече! Един отбор е на света - за нас е той Религия! О, Ботев Пловдив -...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: