ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец внася в БФС искане за преиграване на двубоя с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 01.12.2012Коментари (26)4295
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Лудогорец ще внесе в БФС в понеделник официално искане за преиграване на мача с Ботев. Това заяви изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

"В момента оформяме писмото, което ще внесем в БФС в понеделник. Наясно сме, че правилниците не позволяват подобно нещо, тъй като няма формално нарушение на правилата. Това обаче е прецедент и се надяваме в БФС да вземат под внимание желанието на двата отбора. Нямаме никакви претенции към това къде ще се играе срещата и кой ще бъде главен арбитър. Нека мачът е на стадион "Христо Ботев", който е с много добро тревно покритие и това ще ни позволи да покажем възможностите си", коментира Петричев. Той допълни, че Лудогорец не се е отказал и от другото си намерение в предстоящите мачове да си правят дузпи и отбелязват автоголове. "Не сме се отказали от това си намерение. Проучваме обаче нещата дали подобни действия нямат да бъдат наказуеми за клуба и за играчите, тъй като при дузпи се показват картони, а нарочни автоголове могат да бъдат приети като липса на феърплей и да бъдем наказвани. Адвокатите ни работят по този въпрос", допълни още Петричев.

Шефът в Лудогорец заяви, че кампанията, която е поведена срещу отбора е мотивирала допълнително футболистите и треньорите. "Тази кампания действа доста мотивиращо. Всички в отбора са амбицирани да покажем силни игри и да докажем, че печелим мачовете си на терена", допълни още Петричев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак искат да извлечат максимума от ситуацията.Правят се на много честни ето виждате ли ние сме съгласни,защото съдията ни подари мача,но знаят,че има лоби в БФС което ще каже:Този мач няма преиграване това си е чисто съдийска грешка и край.Сещам се в Англия преди години Арсенал-Тотнъм за ФА къп(карам по спомен) преиграха мача по желание на двата клуба,защото не върнаха топката на противника и Арсенал победи с 2:1 в края на мача.След като няма писан правилник за феър плей как стана,че се преигра мача?И защо да не стане и тук?Но пак казвам всичко е уговорено и то е следното"Ние ви внасяме молбата,Вие я отхвърляте и ние излизаме чисти".Вярвате ли,че Лудогорец ще влезе в ада отново като си има предвид,че сега ако стане ще е на втора степен.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.12.2012 г.
+1
 
 
Това си е чисто признание за подарената им победа,
-5
 
 
Сега, ако трябва да си говорим истината, най-добър футбол в България в момента играят Черноморец и Литекс, веднага след тях слагам Лудогорец, като те имат спад след отпадането от Динамо Загреб! После на едно ниво са шопските "грандове" и двата пловдивски отбора, като единият, жълтият, върви назад, а другият - напред!
на 01.12.2012 г.
-4
 
 
Всичко това е гавра на гърба на Ботев! Лошото е че и ботевисти играят на това хоро. Никой няма да разреши мача да се преиграе от Разград ни се подиграват а говедата си гледат техния интерес. Смърт на говедата! На път съм да се зарадвам на тая загуба!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Елате да видите и ние как сме се мотивирали!!!Този път ще има 2 агитки. И на Локото.Трудно се играе срещу ПЛОЖДИВ! Трябва да отбележа,4е сте пи4ове ако при така спе4елен ма4 изкате да го преиграете.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+9
 
 
Да се преиграва,да видим кой кого. ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН.....
+13
 
 
А пък ние колко сме мотивирани ти е бедна фантазията селски тарикат,че направо хубавото тревно покритие на КОЛЕЖА ще ви се струва като жарава,а футболистите ви ше подскачат като нестинарки!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: