ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец внесе молбата за преиграване на мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 03.12.2012Коментари (110)12912
Лудогорец удържа на думата си и точно в 9,00 часа в понеделник (3 декември) внесе в деловодството на Спортно-техническата комисия молба за преиграване на мача с Ботев (Пд) от XIV кръг на "А" група.

Лудогорец се счита за пряко потърпевш от създадената обществена нагласа след мача с Ботев. По тази причина Ви молим за следното:

"Да вземете решение за преиграване на футболната среща, ако считате, че са нарушени умишлено правилата на играта футбол и феърплея", се казва в част от молбата до Спортно-техническата комисия.

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Гризачите бързо забравиха кой е последният преигран мач за да се получи ,,реалем'' резултат.Късата им памет и капацитета на мозъчните кутии обвити с омраза не им позволява да разберат че в Англия се преигра мач заради неджентълменско поведение.Арсенал-Шефилд за една от купите.Изритана топка не беше върната на противника и беше отбелязан гол.След двубоя Арсен каза че са съгласни двубоя да се преиграе заради феьплея и самият футбол.Как да ви се обясни на вас жалки детски анимационни герои.Лудогорец може би пак ще ни победят.Но нека да е с футболни средства пред погледа на обективен съдия.А целта на раздухването на проблема със услужливото съдийство е въпрос който надали ще го разберете.Комплексите и злобата ви не го позволяват.Днес сме ние утре ще бъдете вие.
-4
 
 
Понеже има доста фенове на Иршак и Паласуелос, искам да ги попитам освен головият пас на Неделев срещу буферите, какво е направил в офанзивен план?Да не говорим за Паласуелос,който го е страх да мине центъра и погледне вратата на противника .Повечето мачове , губихме средата на терена и оставяхме противника да играе и ни мачка.Примери - с ,,Черноморец,, ,,Литекс,, тук доста силна игра на Иршак ,но само в дефанзивен план , ЦСКА тотално ни смаза в средата на терена , ,,Берое,, с преса в средата не ни даде шанс , слаби минути като домакини с ,,Монтана,, ,безлични мачове с ,,Черно море,, Гоце Делчев и Враца , да не говорим последния мач със ,,Славия,,. Е , ако бяха толкова , класни играчи щяхме ли в изброените мачове , да изглеждаме така . Не си спомням досега сезон, халфове макар и дефанзивни да не са вкарали и един гол за цял сезон . Забравихте ли на този пост ,какви играчи сме имали?Само Тошко Зайцев ви давам за пример , който с бомбеният си удар и поглед върху играта е с класа над Иршак примерно. Така че не се заблуждавайте , колко е класен чехът и испанеца.
+7
 
 
Хаха, ще ме съсипете с тези коментари просто. ^^ Не ви ли писна да се чоплите един друг. Кой бил по-добър, кой бил "грандът" кой бил селския отбор... В момента както гледам и двата отбора са селски и нито единият, нито другият е някакъв особен "гранд"... Аз лично съм от Ботев, но не бих казъл, че съм против Локомотив. Според мен с глупави дразги между агитките на двата отбора до никъде няма да се стигне. Работата е всъщност до къде трябва да се стигне изобщо. България ли е целта или Европа? А да, още нещо - да се спори кой отбор кога е основан също е безсмислено. Миналото няма отношение към сегашното, освен да ни поучи с примери за това какви грешки могат да се допуснат. Гледайте бъдещето, а не миналото - само така може да се стигне до нещо различно от безсмислени заядливи изказвания... Поздрави на всички и ви желая малко повече светлина в ежедневието (особено сега през зимата ^^).
+4
 
 
Е, поне видяхме кой кой е в българския футбол, всички ни подкрепиха само дребните душици избиват комплекси. Мача няма да се преиграва, това е ясно от молбата на Лудогорец. При нас поне се гради, имаме един от най-добрите терени, след няколко месеца ще имаме една от най-добрите бази, до 2г. ще имаме един от най-добрите стадиони. Не може без издънки, нали трябва да зарадваме буферчетата, те това им остана.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
На мен тази истерия около този мач вече ми идва малко в повече. Говедата яхнаха ситуацията а ние се потдадохме а точно от тях сме го яли най-много. Голям рев направихме цяла седмица а и не само след този мач все някой ни е виновен. Не виждате ли истината отбора е слаб и от мач на мач става все по слаб вместо да е обратното. Прав е Бонев (колкото и да не го харесвам ) реват нашите за да си оправдаят парите. Прави са и буферите да ни бъзикат станахме за смях пред цяла България. Ами ако вземе че наистина се преиграе какво ще правим тогава ще падне още по голям срам. Мислете трезво не се работи правилно в отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: