ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандални кадри със скрита камера взривиха българския футбол (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 29.11.2012Коментари (33)29383
©
Скандален видеоклип показаха в ефира на ТВ7. Те излъчиха скандални кадри със скрита камера от ресторант "Сръбска скара", който е след двубоя Лудогорец - Черноморец от миналия сезон, завършил със скандална победа на разградчани, а треньора на "акулите" Димитър Димитров-Херо бе изведен по доста скандален начин от скамейката на гостите от полицията.

На въпросния клип главният рефер Стефан Спасов - Пастата и неговите помощници вечерят с Пламен Гетов, който тогава бе на работа в Лудогорец.

Ето как отговори изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев на въпросното видео:

"Възможно е и аз да съм бил на тази вечеря. Не виждам нищо лошо в това. Все пак в Разград има малко заведения и ние след всеки мач вечеряме в този ресторант. Какво лошо има да кажа едно наздраве на съдиите? Ако имахме да крием нещо, нямаше да седнем толкова явно на една маса. Щяхме да се скрием някъде, където никой да не види, а ние сме седнали сред всички хора и показваме, че няма нищо нередно. В крайна сметка една вечеря ли е цената на българския футбол? Това е някаква смешна злонамерена атака. Ще се явя на детектор на лъжата. Аз съдии не черпя".

Веднага в предаването се включи и Димитър Димитров - Херо, който заяви, че помни много добре мача.

"Спомням си с подробности този мач. Помня го този съдия, имаше цел да ме изгони и да ни отреже главите... Как ще е нормално да вечеря с хора от Лудогорец. Ясно е че българското съдийство е поръчково. Едни и същи съдии свирят на едни и същи отбори. Това става със съгласието на БФС. Те ако искат да бъдат принципни могат, но те търсят винаги да се нагаждат на силните. Песимист съм за бъдещето на българския футбол. Не съм бил на такива вечери и никога няма да го направя", заяви Херо.



Скандалните кадри започват в 12:00-та минута на видеото!






Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Гордея се с ФЕНОВЕТЕ на ЛОКО! Доказвате,че сте много-сътцати ибез престрастни към болката на вашите съграждани! Желая успех и на двата отбора!!!
+6
 
 
Сега за дузпата. Най-напред топката го удря в крака, отскача и той си ПОМАГА С РЪКАТА си. Ако това не е дузпа, би трябвало да променят футболния правилник по този пункт изобщо!!! Чиста дузпа без никакви "обаче"...!!!
+6
 
 
Ало перуката когато феновете на Ботев и Локо се обединят става страшно а когато към тях се присъединят на Левски и ЦСКА тогава ще настане АД затова събирайте си багажа и бързичко да ви няма нещасни некадърници никой шеф на БФС не успя да обедини феновете на четирите враждуващи фракции срещу себе си освен нещасната Перука и Cие мърши долни ВЪН.
+8
 
 
Когато феновете на четирите най-големи враждуващи агитки в страната се обединят настъпва ад.Да го направим.Най-футболният град от когото тръгва всичко може.Така не може да продължава.Заради футбола ни.Днес сме ние ,утре вие.
+9
 
 
Това вчера не беше порязване, а касапница. Този мач беше ФАРС! Какво ги е страх шопите, че пловдивските и други (визирам Литекс и Черноморец) отбори могат да се представят по-добре в Европа? Нали става дума за развитието на Българският футбол?! И дузпа имаше и гол имаше... такива очеИЗвадни ситуации и пеленаче може да ги отсъди. Ако сираците на партията майка бъдат премахнати няма да има софийски отбор в топ 6. Стига с тази комунистическа централизация - България не е София!
+8
 
 
За жалост на всички ни Българския футбол е пълен абсурд!!!Не гледах вчера мача ви,защото бях в Стара Загора,но след като гледах клиповете умрях от смях и съжаление.Дузпа наистина има,но това е от тези дузпи които са 50/50,но все пак има игра с ръка която влияе на топката,а и ръката му не е до тялото му така,че от 50/50 става 90/10 т.е.има дузпа,засада при гола няма,защото Цветков е в пасивна,а и другите не пречат на вратаря им,сега ви поствам едно клипче от мача ни с Цска-резултат-0:3 за тях,но погледнете 3-ия им гол-да положението не е едно и също като вашето,но вижте какво попадение зачитат,а на вас какво не ви зачитат-да при този техен 3-и гол в 90-тата минута нищо не се променяше за нас,но все пак този гол е зачетен?!(гледайте на клипа след 3.мин.и 40сек.)тяхния играч гони топката и влияе на вратаря ни,но този който е в пасивна догонва топката и вкарва?!http://www.youtube.com/watch?v=DidqmXM9EVs Висящи остават въпросите какви са тези вечеринки на съдии и шефове на клубове,също да попитам защо вече в 50-и мач срещу Лудогорец не е свирена дузпа?!Какви са тези защитници бе майна?!То срещу Барса и Реал се свирят дузпи,но срещу "великия"Лудогорец не!Ето затова Бг футбола с всеки изминал ден умира!Пловдивските клубове са трън в очите и колкото са по-далеч от турнирите толкова по-добре!Натикаха ни на тези места и мърдане нагоре няма!А вие още се карайте кой има повече публика,и кой на кое място е!
+13
 
 
Трябва да се организираме със локо феновете и да стане както в Катуница. Шопите ще се насерат от страх
+12
 
 
Време е за действие... Само кажете кога и съм там !!!
+17
 
 
Какво ще рече "нямам спомен дали съм присъствал" ти с колко футболни съдии излизаш ве?
+11
 
 
за съжаление футболут в Бг е пулна пародия и негативен пример.вийте ги само как бягат по терена на6ите футболисти и после си изгледаите един ма4 от друго пурвенство.не говоря за Англия,иИспания или Германия да кайем....един ма4 от 4е6кото пурвенство и вийте как бягат хората.как се отсуйда нару6ение,каква е реакцията на футболистите и т. н. След това вие сами сте се убедите колко сме назад с матеряла,а за култура.....да не говорим 4е много сте станат темите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: