ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Таско признал пред комшия, че има директиви и няма избор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 30.11.2012Коментари (13)7237
© Plovdiv24.bg
Мениджърът по спортно право Георги Градев не се страхува да казва истината. Ето какво сподели той пред "Тема Спорт" за последните скандали в родния футбол.

"Иво Георгиев - бившият национал и футболист на Спартак Варна и Левски, коментира в профила ми във фейсбук, че знае някои неща. Той е написал, че Таско Тасков му е съсед. Самият рефер Никола Джугански му е казал, че има директиви и няма избор - трябва да ги изпълнява. Ако има такива неща, нека съдиите излязат и кажат. Видяхте Богомил Маринов - Мечката как постъпи. Каза Боби Михайлов ми нареди да отменя картон на Литекс в протокола. Аз обаче отказах и затова приключвам със съдийството.

Ето това е мъжка постъпка. Нека, ако Таско Тасков и Стефан Спасов някой ги е натиснал, да излязат и да си кажат. Аз питам - меси ли се Боби Михайлов в работата на съдиите под давление на Домусчиев? Има ли директиви или няма и какво очаква Боби Михайлов от Домусчиев? Дали финансова подкрепа или за нов мандат, за да организира конгреса? Много ми е странно как 52 мача няма дузпа срещу Лудогорец. Странен е и фактът, че Домусчиев от мача с ЦСКА на "Армията" - 2:2, не е казал нито една лоша дума против Боби Михайлов и БфС след двубой от "А" група. Няма друг отбор в България, който да не е изревал от съдийството и БФС, освен Лудогорец. Фактът, че си мълчиш и съдиите ходят на вечери след мач, говори за топлата връзка между тези хора. Те са се оплели като свински черва. При тях водещият девиз е - "интереса клати феса".

Специално за Стефан Спасов мога да кажа, че след смяната на Боби Михайлов трябва да е първият, изваден от съдийството. Лично аз като футболист съм страдал от негови решения. Знам го какъв е. Нека реферите излязат и да кажат кой ги натиска. Това е достойно или ако наистина си сбъркал, сам излез и кажи. Засадата на Иван Цветков беше по-кандална и от дузпата. Иначе такива дузпи, каквато направи Гуела от нескопосани изяви, сме виждали хиляди. Едно е футболист от противниковия отбор да ти удари топката в ръката, друго е да си я удариш сам.

При това положение единственото решение за мен е Цветан Василев да стане президент на БфС. Това е човекът, който в последните няколко години спонсорира българския футбол и благодарение на него го има", каза Градев.

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Локомотив и Ботев Пловдив по-силни от всякога! Само Локо :)
+1
 
 
А ми мърши излезте и ги кажете като мъже пък да видим ние кой ги спуска тези директиви да се разтури цялото първенство държавата и прокуратурата ако има такива веднага трябва да се намесят след записа и тази публикация.Нулева година перуки, меруки ,догански и тем подобни помияри във панделата и от догодина на чисто.
+7
 
 
Ненужниците пак изпълзяха от нужниците за да ръсят простотии.По темата-нама доблест в това съсловие!Корупцията там е много голяма.Боли ги фара като ги накажат 2-3 мача,та те нали си взимат кинтите под масата!А ние феновете страдаме и ще продължаваме да страдаме от некадърността на шепа хора!Само Ботев-отбора на Пловдив!!!
+25
 
 
Таско умри Копеле мрасно продажно само бой за вас боклуци мрасни.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+24
 
 
Ние тия директиви ги знаем бе ахмак,ама те не са само за лудогорец,защо нищо не казваш за цска как продължават да дължат милиони на държавата и нищо,а нас за жълти стотинки ни изхвърлиха,ами уефски в колко каши е забъркан,ами тото мастиите,които уж ги разследваха,там докъде е докарахме,а???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: